Verwacht in oktober:

Laat niet los – Harlan Coben (verschijnt 10 oktober 2017)
Vijftien jaar geleden werden er twee tieners dood gevonden naast een verlaten treinspoor: de tweelingbroer van Nap Dumas, Leo, en de dochter van het hoofd van de politie. Velen dachten dat ze samen zelfmoord hadden gepleegd, maar er waren ook dorpsbewoners die dat weigerden te geloven.
Nap, die politieagent is geworden, doet er alles aan te achterhalen wat zich die zomer afspeelde. Dan worden de vingerafdrukken van zijn vermiste ex-vriendin bij het treinspoor gevonden en komt hij terecht in een wirwar van familiegeheimen en leugens. Geholpen door de inmiddels gepensioneerde politiechef gaat hij op zoek naar de waarheid. Een die laat zien dat samenzweringen, zowel kleine als grote, dodelijk kunnen zijn – zoals we dat van Coben gewend zijn.

Bekijk op bol.com


Dodelijke affaire – Peter James (verschijnt 10 oktober 2017)

Jodie Bentley had als kind twee grote wensen: mooi zijn en rijk worden. Het eerste heeft ze bereikt met behulp van plastische chirurgie en nu werkt ze hard aan het tweede doel. Haar idee daarover is simpel: je kunt het zelf verdienen of je kunt een rijke man zoeken. Zo’n man trouwen is makkelijk, van hem af komen is lastiger, daarvoor zijn bepaalde vaardigheden vereist, maar oefening baart kunst…
Rechercheur Roy Grace is de Black Widow op het spoor. Meer en meer dringt het tot hem door dat deze moordenaar een zeer gevaarlijke, doortrapte vrouw moet zijn. Hij mag haar niet onderschatten, voordat ze meer slachtoffers weet te maken.

Bekijk op bol.com


De doodsformule – Faye Kellerman (verschijnt 10 oktober 2017)

Het is een jaar geleden dat de laatste moord in Greenbury gepleegd is. Rechercheur Decker vindt het wel best – na alle stress geniet hij van de rust en regelmaat van zijn nieuwe baan.
Dan wordt diep in de bossen het naakte lichaam van een onbekende man gevonden. Alles wijst op zelfmoord: de man heeft een schotwond in zijn hoofd en een pistool binnen handbereik. Maar Decker vindt de zaak verdacht en besluit op onderzoek uit te gaan.
Het slachtoffer is een wiskundestudent van de plaatselijke universiteit en de zaak blijkt ingewikkeld. In de duistere wereld waarin onschuldige nerds transformeren tot ijskoude, kwaadaardige genieën wordt Decker tot het uiterste uitgedaagd om raadselachtige formules te ontcijferen…

Bekijk op bol.com


Beschermengel – Dolores Redondo (verschijnt 10 oktober 2017)

Aan de oever van de Baztan-rivier wordt het dode naakte lichaam van een meisje gevonden. Haar kleren zijn opengesneden en haar lakschoenen staan keurig naast haar in de berm. Er is een seriemoordenaar aan het werk, die het voorzien heeft op jonge meisjes: een maand eerder is eenzelfde moord gepleegd…
Inspecteur Amaia Salazar wordt op de zaak gezet. Het brengt haar terug naar haar geboortestreek Elizondo, waar ze zich had voorgenomen nooit meer terug te keren. Het is het hart van onopgeloste familieconflicten, verborgen wrokgevoelens en een donker geheim uit Amaia’s jeugd, dat haar voor altijd beschadigd heeft…
Waarom durft Amaia niet terug naar Elizondo? Wie is de moordenaar met een voorliefde voor oude tradities en mythologische gebruiken? Beschermengel is een mysterieuze, thriller in het magische Baskenland, vol familiebanden, jeugdtrauma’s en bijgeloof.

Bekijk op bol.com


Vertrouw op mij – Jennifer Armentrout (verschijnt 10 oktober 2017)

Hoofdpersoon Jillian neemt een baan aan in het familiebedrijf, omdat ze moet toegeven dat het een mooie kans is. Wat haar niet wordt verteld, is dat ze direct onder Brock komt te werken. Jaren geleden was ze als een soort bakvis smoorverliefd op hem, maar hij zat in een geheel andere levensfase. Nu ligt die tijd gelukkig achter hen en na haar eerste weerstand besluit ze gewoon met hem samen te werken. Dat lukt heel aardig, tot ineens blijkt dat hij gevoelens voor háár heeft. Met ‘Vertrouw op mij’ schreef Jennifer L. Armentrout een heerlijke afsluiter van haar populairste New Adult-serie.

Bekijk op bol.com

 

Jij en ik en andere verhalen – Jojo Moyes (verschijnt 10 oktober 2017)
Nell is 26 en ze is nog nooit in Parijs geweest. Eigenlijk is ze nog nooit een romantisch weekendje weggeweest. Reizen is… niet echt haar ding. Dat gaat veranderen, heeft ze besloten: ze gaat met haar vriend Pete naar de lichtstad. Maar dan laat Pete haar zitten op de dag van vertrek – en Nell besluit iedereen (en vooral zichzelf) te bewijzen dat ze een zelfstandige en avontuurlijke jonge vrouw is door alsnog op die trein te stappen. Eenmaal alleen in Parijs, ontdekt Nell een kant van zichzelf waarvan ze niet had durven vermoeden dat zij die had…
In de novelles “Jij en ik’, “Een week in Parijs’ en nog 9 nieuwe, niet eerder verschenen verhalen ziet de lezer Jojo Moyes op haar best.

Bekijk op bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)