Het houdt maar niet op de komende maand…er komt zoveel moois aan!

De sneeuwengel – Lulu Taylor (verschijnt 7 november 2017)
Cressida Felbridge is een graag geziene verschijning in de Londense high society in de jaren zestig. Ze is verloofd met een rijke man en haar invloedrijke vader wil haar voor haar huwelijk een portret geven. Op het moment dat Cressie de schilder Ralph Few ontmoet weet ze dat haar leven volledig zal veranderen. Zij en Ralph worden halsoverkop verliefd, maar Ralph is nog steeds getrouwd. En zijn manipulatieve vrouw is niet van plan hem zomaar te laten gaan.
Decennia later staat Emily Conway op het punt alles te verliezen wat ze liefheeft. Will, haar man en vader van haar kinderen, is door een onbetrouwbare zakenpartner volkomen bankroet, ze zijn alles kwijt. In zijn wanhoop rijdt hij met Emily in de auto van een klif. Pas als Emily volledig is hersteld wordt ze op de hoogte gebracht van een mysterieuze erfenis: een haar onbekende vrouw heeft haar een huis op een groot landgoed nagelaten. Is dit huis Emily’s kans op een nieuwe start, of zijn de geheimen van het landgoed te groot om het hoofd te kunnen bieden?

Bekijk op bol.com

 

Het appartement – S.L. Grey (verschijnt 9 november 2017)
Mark en Steph hebben een relatief gelukkig gezin met hun jonge dochter in het zonnige Kaapstad, tot op een dag gewapende mannen met bivakmutsen hun huis binnenvallen. Getraumatiseerd maar fysiek ongedeerd zijn Mark en Steph niet in staat om terug te keren naar het normale en leven in constante angst. Wanneer een vriend een herstellende vakantie in het buitenland voorstelt via een populaire woninguitwisseling, klinkt dat als het perfecte plan. Ze vinden een artistiek koppel met een charmant appartement in Parijs dat graag naar Kaapstad zou willen komen. Mark en Steph kunnen de idyllische foto’s en de belofte van een romantische uitje niet weerstaan. Maar zodra ze in Parijs aankomen, realiseren ze zich snel dat er niets is zoals geadverteerd. Wanneer hun perfecte vakantie een hevige bocht neemt, worden de scheuren in hun huwelijk steeds groter en komen donkere geheimen uit Marks verleden naar boven.

Bekijk op bol.com

 

Error – Willem Asman (verschijnt 14 november 2017)
REBOUND blijkt een eeuwenoud beschermingsprogramma te zijn dat mensen tegen betaling volledig laat verdwijnen en ergens anders een nieuw leven laat opbouwen. Maar het programma staat onder druk nu blijkt dat REBOUND te koop staat en er een koper is gevonden. Daags voor de cruciale bijeenkomst die de toekomst van REBOUND zal bepalen, hoort Tyler meer over de duistere geschiedenis van de organisatie. Oz moet tot het uiterste gaan in een alles-of-niets-poging om zijn spoorloos verdwenen gezin te redden. Wie heeft zijn vrouw en kinderen in hun macht? Wie is nog te vertrouwen?

Bekijk op bol.com

 

 

Vriendschap – Danielle Steel (verschijnt 10 november 2017)
De prachtige roman Vriendschap van de internationale bestsellerauteur Danielle Steel gaat over de vriendschap tussen een gevoelige vrouw en een straatjongen.
Ginny Carter worstelt nog altijd met het zware verlies van haar geliefde man en kind als ze op een koude winterdag een jongen van dertien ontmoet: Blue. Hij is dakloos, schichtig en helemaal alleen. Zij helpt hem, maar hij loopt elke keer weg – en toch duikt hij ook steeds weer op. Langzaamaan raken Ginny en Blue bevriend, want ze herkennen elkaars eenzaamheid. Dan ontdekt Ginny dat de jongen een verschrikkelijk geheim met zich meedraagt. Kan ze hem ooit nog vertrouwen?

Bekijk op bol.com

 

Lech – Kiki van Dijk (verschijnt 13 november 2017)
Tess heeft haar droombaan gevonden als accountmanager bij het populaire pr-bureau Image House. De mooiste opdrachten stromen binnen, maar het succes heeft ook een keerzijde: ze maakt lange dagen en ziet haar driejarige tweeling steeds minder. En net als ze een gezellige familievakantie wil boeken, wordt Tess gevraagd deel te nemen aan een brainstormsessie in Lech.
Met een klein team gaat ze vier dagen aan de slag in een luxe chalet midden op de berg. De sfeer is inspirerend, maar gaandeweg krijgt ze het gevoel dat haar collega’s iets voor haar verbergen. En als het chalet door een hevige storm ingesneeuwd raakt, lopen de spanningen hoog op. Tess ontdekt geheimen die haar leven op het spel zetten…

Bekijk op bol.com

 

De verloren familie – Jenna Blum (verschijnt 7 november 2017)
De Duits-joodse Peter Rashkin heeft de concentratiekampen van de Tweede Wereldoorlog overleefd, maar verloor er zijn hele familie. Na de oorlog ontvlucht hij Europa en probeert hij in Amerika een nieuw leven op te bouwen. Hij trouwt en krijgt met zijn vrouw June een dochter, maar onder de oppervlakte van zijn geslaagde nieuwe leven sluimeren de herinneringen aan alles wat hij moest achterlaten.
Terwijl Peter en zijn gezin te maken krijgen met de snelle veranderingen en spanningen van de naoorlogse jaren in Amerika, dringt het verleden, dat Peter liever zou vergeten, zich steeds meer op. Als hij zijn dierbaren niet nog eens wil verliezen, kan hij de zwaarst wegende herinnering van allemaal niet langer wegstoppen: die aan zijn verloren familie…

Bekijk op bol.com

 

Monster – Michael Grant (verschijnt 7 november 2017)
Vier jaar geleden werd Perdido Beach getroffen door een geheimzinnige meteoriet waardoor alle volwassenen verdwenen. De kinderen, van wie sommigen bijzondere krachten ontwikkelden, bleven achter, gevangen onder een onzichtbare koepel.
Tot de koepel verdween…
Vanaf een afstandje zag de dertienjarige Shade Darby hoe de koepel het plotseling begaf, waarna haar moeder de dood vond in de chaos die ontstond. Nu, vier jaar later, slaan er opnieuw geheimzinnige meteorieten in op aarde. Shade is geobsedeerd door de stenen en beraamt een plan om er een te pakken te krijgen, niet beseffend wat voor verstrekkende gevolgen haar actie zal hebben…

Bekijk op bol.com

 

Leave a Reply

  • (not be published)