Hop! En nog een lijstje!

Mij zie je niet – Loes den Hollander (17 augustus)
IK WEET HOE DE HEL ERUITZIET
Ik ben een nabestaande.
Ik ben de moeder van een kind dat werd doodgepest.
Ik weet sinds die dag hoe de hel eruitziet en ik heb besloten om een paar mensen dezelfde ervaring te gunnen.

Bekijk op bol.com

 

 

Bloedband – Linda Jansma (31 augustus)
Officier van justitie Jules Declerck krijgt op haar werk te maken met de dood van de vijftienjarig Amber, die ogenschijnlijk het slachtoffer werd van grooming. Jules heeft al snel het vermoeden dat er iets heel anders speelt. Als haar ex – misdaadjournalist Harry Simones – anonieme tips over de zaak ontvangt, raken ze beiden verstrikt in de duistere plannen van Elijah Schillinger. Wat weet de charismatische sekteleider eigenlijk over Jules’ verleden? En wat weet hij over de verdwijning van Jules’ moeder?

Bekijk op bol.com

 

 

Fataal bewijs – Rachel Dylan (14 augustus)
Advocate Kate Sullivan werkt aan een zaak tegen MPC, een farmaceutisch bedrijf dat een medicijn op de markt heeft gebracht met zeer kwalijke bijwerkingen. Kort nadat Kate een gesprek heeft gevoerd met een nerveuze klokkenluider, wordt deze klokkenluider dood gevonden en neemt de zaak een gevaarlijke wending.
Detective Landon James gaat de aanklacht van de klokkenluider onderzoeken en ontdekt dat het bedrijf een riskant spel speelt. Terwijl hij in het reine moet komen met fouten uit zijn eigen verleden, probeert hij Kate te beschermen, voordat de zaak haar fataal wordt.

Bekijk op bol.com

 

 

Nog lang en gelukkig – Cathy Kelly (14 augustus)
Bess wil iedereen laten zien hoe gelukkig ze is in haar kersverse huwelijk, en daarom wil ze een groot feest geven. Ze stort zich vol overgave op de plannen, maar op de achtergrond beginnen zich scheuren te vertonen. Waarom is deel worden van een familie zo moeilijk?
Jojo, Bess’ stiefdochter, wil een punt maken. Bess is niet haar moeder en zal ook nooit de vrouw vervangen die ze nu al twee jaar lang elke dag mist. En zal ze ooit de kans krijgen om zelf moeder te worden?
Cari, Jojo’s nicht, is een echte carrièrevrouw die nergens bang voor is – behalve om de man onder ogen te komen die haar voor het altaar in de steek liet. En laat hij nou net op de gastenlijst van Bess’ feest staan. Is het tijd om de liefde weer toe te laten in haar leven?
Een familie, drie vrouwen en een onverwachte gebeurtenis… Leren de Brannigans hoe je lang en gelukkig leeft voor het te laat is?

Bekijk op bol.com

 

Grenzeloos – Lis Lucassen (21 augustus)
Lis Lucassen, de populairste New Adult-auteur van Nederland, brengt met ‘Grenzeloos’ het eerste deel van een tweeluik over de eenentwintigjarige Rebecca. Zij verruilt het leven in Nederland voor dat aan een Amerikaanse universiteit. Lis Lucassen schreef met veel vaart een spannend en sexy boek. ‘Grenzeloos’ is New Adult met een Amerikaanse setting en een Nederlands sausje.

Bekijk op bol.com

 

 

 

Mijn laatste leugen – Riley Sager (23 augustus)
Riley Sager, geprezen door Stephen King, Karin Slaughter en Lisa Gardner om de intelligente verhaalopbouw en onverwachte ontknopingen, vertelt in Mijn laatste leugen het verhaal van Emma, die voor het eerst haar vakantie doorbrengt in een Amerikaans zomerkamp. In Camp Nightingale maakte ze nieuwe vrienden, had het naar haar zin en leerde ze leugens te vertellen. Toen verdwenen de drie meisjes met wie ze haar cabin deelde spoorloos in de bossen en bleef ze als enige achter.
Vijftien jaar later is Emma een gevierd kunstenaar, geplaagd door herinneringen aan die bewuste avond. Ze wordt door de kampleiding van Camp Nightingale gevraagd een zomerschildercursus te geven en omdat ze het verleden definitief wil verwerken besluit ze te gaan. Eenmaal aangekomen blijkt ze in dezelfde cabin als toen te moeten overnachten en het verandert opnieuw in een plaats delict…

Bekijk op bol.com

Eenzame prooi – Val McDermid (20 augustus)
Eenzame prooi, van internationale bestsellerauteur Val McDermid, is het huiveringwekkende slot van de Tony Hill-reeks. Rechercheur Carol Jordan en forensisch psycholoog Tony Hill ontdekken algauw dat een in vlammen opgegane auto beslist geen ongeval was. Zo begint hun jacht op een schrikwekkende moordenaar. Iemand die denkt dat hij onzichtbaar, onvindbaar en ongrijpbaar is. Meer slachtoffers volgen; Carol en Tony worden meegesleurd in een duister moeras van angst en wraak.

Bekijk op bol.com

 

 

Na het vuur – Walter Lucius (17 augustus)
Meer dan dertig jaar geleden ontvluchtte ze haar vaderland, nadat haar vader tijdens een coup werd vermoord. Nu keert onderzoeksjournalist Farah Hafez terug naar Afghanistan en begint ze een gevaarlijke zoektocht naar een crimineel netwerk waarin jongens worden verhandeld. En dan stuit ze op een geheim dat haar leven voorgoed zal veranderen…

Bekijk op bol.com

 

 

 

Leave a Reply

  • (not be published)