Op 3 augustus verscheen bij uitgeverij Zilverspoor het nieuwe boek van J. Shape. Thrillers & More doet mee met de blogtour en zal ook aanwezig zijn bij de boekpresentatie van Reflectie.

Lees hier alvast een fragment uit Reflectie.

Het verhaal
Het idee was simpel: we zouden een filmpje maken voor ons YouTube-kanaal. Ik zou levend begraven worden. We zouden alles filmen en zo spectaculaire content maken voor onze kijkers.
Jezus, het is allemaal zo misgegaan. Nu zitten we vast. Om onverklaarbare redenen is de zeespiegel met bijna zeventienhonderd meter gestegen. Op vier andere bergtoppen na, staat verdomme heel het eiland – misschien zelfs wel de rest van de wereld – onder water!
We hebben hier vrijwel niets. Er is geen eten, drinken of stroom en we kunnen geen contact maken met de buitenwereld.
Er gebeuren hier afgrijselijke dingen, met name in het hotel. En ik heb het gevoel dat het niet zal stoppen voordat we allemaal de waarheid onder ogen hebben gezien. Iets speelt met ons en zorgt ervoor dat we langzaam gek worden. We worden in de gaten gehouden, ik weet het zeker.

Over de auteur

foto: jsharpebooks.com

J. Sharpe is een Nederlandse cross-genre/suspense schrijver. Hij heeft verschillende mysterieuze thrillers, fantasyboeken en korte verhalen geschreven. Zijn futuristische thriller Gebroken geheugen was genomineerd voor een Harland Award voor het beste (fantasy)boek van 2015 en kreeg tevens eervolle vermelding voor de buitengewone originaliteit. De apocalyptische Eden was genomineerd voor een Bastaard Fantasy Award 2016.

De mysterieuze thrillers van J. Sharpe ademen de sfeer en suspense uit van de boeken van Stephen King en Peter Straub. Zijn werk wordt vertaald naar het Engels, Spaans, Portugees, Italiaans en Duits en is meerdere keren genomineerd voor verschillende prijzen. (jsharpebooks.com)

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)