Op 13 februari verschijnt bij uitgeverij De Crime Compagnie Ciao Sicilia. Het tweede boek uit de Ik vertrek-reeks van Marelle Boersma.

Het verhaal
Op het moment dat Anne de envelop in een brievenbus laat vallen, weet ze dat ze nooit meer terug kan. Haar werk als chocolatier, haar echtgenoot Benny en haar vriendschap met Daan, alles moet ze achterlaten. Haar leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Ze vertrekt naar het Italiaanse eiland Sicilië in de hoop dat ze daar nooit gevonden wordt…

Over de auteur
Marelle Boersma (1957) is een vernieuwend schrijfster. Ze schrijft al tien jaar boeken over actuele misstanden, vaak gebaseerd op waargebeurde verhalen van slachtoffers. Met haar onderwerpkeuze beweegt ze zich daardoor op de grens van waarheid en fictie. Inmiddels heeft Marelle elf thrillers op haar naam staan, waaronder Nobody (2014) Ik volg je (2013) en Vals alarm (ruim 85.000 ex). Vals alarm heeft de tweede prijs gewonnen bij de Thrillerawards 2012 en stond ruim 6 weken in de bestseller 60.

Marelle vierde in 2015 haar tienjarig schrijfjubileum met thriller nummer 10: Enkele reis. Marelle woont in Portugal en geeft daar ook schrijfcursussen. (crimecompagnie.nl)

Lees hier een preview van Ciao Sicilia

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)