Oktober staat bij Thrillers & More in het teken van Pjotr Vreeswijk.

In 2016 debuteerde de Haagse politieagent met Masterplan en maakte hij grote indruk door met zijn snelle, harde schrijfstijl een genre aan te boren waar hij in Nederland maar weinig gelijken in heeft.

21 oktober verschijnt zijn tweede boek: Dwaalspoor. Opnieuw een keiharde actiethriller met in de hoofdrol Alex de Klerck, ex-agent van de geheime Europese antiterreureenheid Operations. Een verhaal met internationale allure, waar Jason Bourne een puntje aan kan zuigen.

Hou onze website in de gaten om meer over Pjotr te weten te komen, een interview met Pjotr en een gave winactie!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

NEXT ARTICLE

Routine

Leave a Reply

  • (not be published)