Om de lancering van Thrillers & More met ons te vieren, heeft Marja West een speciale actie: Uitgeteld én Alle barkeepers heten Henk voor maar €15,– inclusief verzendkosten en bovendien gesigneerd door Marja zelf!

Wil jij ook in het bezit komen van deze geweldige boeken, stuur dan een bericht naar info@thrillersandmore.com met ‘Marja West’ in de onderwerpregel.

Marja West is schrijfster van Uitgeteld en Alle barkeepers heten Henk. Ook heeft zij voor Storytel Gelukkig zijn we familie en De bende van huize avondrust geschreven. Op het ogenblik werkt zij hard aan een nieuw Storytel verhaal en aan haar derde boek De laatste zomer van Wouter Bolhuis, dus hou de site in de gaten voor meer nieuws.

Uitgeteld

Esther heeft het goed voor elkaar. Ze is getrouwd met bankdirecteur Maarten en woont in een villa in Aerdenhout. Maar dan komt Annelize naast haar wonen, redacteur bij een toonaangevend culinair tijdschrift en de ex van Maarten. Hij lijkt nog steeds behoorlijk van haar onder de indruk en zoekt haar voortdurend op. Om haar huwelijk te redden doet Esther haar uiterste best om aan alle hoge eisen van Maarten te voldoen. Ze gaat daarin steeds een stapje verder. Haar wanhoopsdaden hebben uiteindelijk catastrofale gevolgen:

Echte barkeepers heten Henk is een unieke en spannende satire over je leven leuker liegen via social media, de zoektocht naar erkenning en je ontworstelen aan een opgelegde rol in het leven. Als de weinig succesvolle Paul na een bomaanslag wordt geïdentificeerd als de steenrijke Vincent van Heer besluit hij de vergissing in stand te houden. Hij raakt echter compleet verstrikt in zijn gelogen leven.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

PREVIOUS ARTICLE

Thrillers & More

NEXT ARTICLE

Winactie

Leave a Reply

  • (not be published)