Nu te winnen bij Thrillers & More: Dwaalspoor, het nieuwe boek van Pjotr Vreeswijk en de opvolger van Masterplan!

Op 21 oktober 2017 verschijnt het nieuwe boek van Pjotr Vreeswijk. De Haagse politieagent heeft de laatste hand aan de opvolger van Masterplan gelegd en mag binnenkort zijn boek aan zijn fans presenteren. De trailer ziet er in ieder geval veelbelovend uit!

Wil jij 1 van de 2 gesigneerde exemplaren winnen? Beantwoord dan de volgende vraag:

Van wie roept Alex De Klerck de hulp in?

Stuur je antwoord uiterlijk 31 oktober naar info@thrillersandmore.com met in de aanhef ‘Winactie‘.

Kom ook naar onze Facebookgroep en volg ons op Twitter voor meer nieuws en andere winacties.

Dwaalspoor (bron: uitgeverij LetterRijn)

Als Alex De Klerck, een ex-agent van de geheime Europese antiterreureenheid OPERATIONS, een onheilspellend en mysterieus bericht ontvangt, reist hij in allerijl naar Brussel.

Op hetzelfde moment komt er dertienduizend kilometer verderop een roestige oude dieseltrein in beweging, waarvan zowel de lading als de bestemming onbekend zijn.

Eenmaal in de Europese hoofdstad gearriveerd, lijkt voor Alex alles veranderd. Zijn oude werkgever keert zich tegen hem en als hij daarna ook wordt geconfronteerd met een brand met dodelijke afloop, neemt de voormalig geheimagent noodgedwongen contact op met zijn enige en laatste bondgenoot: computerexpert en oude vriendin Suzanne Boyle.

In een ultieme poging het bericht te ontcijferen, vraagt hij haar alle geschreven en ongeschreven regels te overtreden.

Wat hij niet weet, is dat daarmee de poort naar Europa wagenwijd wordt opengezet.

Een monsterlijk kwaad stroomt het continent binnen.

Pjotr Vreeswijk is politieman binnen de eenheid Den Haag en tot op de dag van vandaag nog steeds op straat te vinden. Zijn jarenlange ervaring als agent  in verschillende Haagse wijken is merkbaar in de razendsnelle actiescènes van Dwaalspoor.

 

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)