Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai!  

Hé, wat leuk dat jullie hier ook zijn. Het zit namelijk zo, ik ben verhuisd…helaas samen met het maffe mens (MM) en Diva Daan (DD), maar soit, het is niet anders. Waarom ik verhuisd ben? Nou, dat is een heeeeeeel erg lang verhaal, veel te lang voor in dit stukje en ach ik wil graag die oude koei lekker in de sloot laten liggen…ik bedoel…wat voor nut heeft het om het verdronken kalf uit de put te halen? Ik zeg altijd maar zo: ‘wie een kuil graaft voor een ander, valt niet ver van de boom.’  

Het MM verhuisde dus mee, dat betekende dat ik weer leuk een stukje over haar en DD kon gaan schrijven, o.a. over hoe stom ze weer eens zijn geweest en zo. Het maffe mens vindt het helemaal niet leuk dat ik het rolgordijn een klein beetje kapot heb gemaakt, omdat ik voor haar een hele grote gevaarlijke bromvlieg heb gevangen. Stank voor dank weer en in plaats van dat ze blij is dat ze nieuwe gordijnen uit kan gaan zoeken, was ze een beetje verdrietig. Ik zei nog tegen haar: ‘Always look on the bright side of life’, maar het MM vond dat ze nu wel heel veel bright side van het leven zag met die scheur in het rolgordijn. Boeiuh, hahaha 😛 

Trouwens, pas geleden was het Dierendag. Helaas hebben DD en ik daar heel weinig van gemerkt. We hebben niet eens nieuw speeltje gekregen, zo jammer. Nou had ik pas 5 nieuwe muizen en een nieuwe voerbak gekregen, maar dat was 2 weken voordat het Dierendag was, dus dat telt natuurlijk niet mee. Mooi dat het MM van mij ook helemaal niks krijgt als het Mensendag is, lekker puh! 

Onlangs heeft het MM me meegenomen naar de dierendokter, zo’n aardige man. Hij vond dat ik zo mooi atletisch gebouwd was. Geen idee wat atletisch betekent, maar volgens mij was het wel iets positiefs want het MM stond erbij te stralen. Wat ik minder leuk vond, was dat die aardige meneer ineens iets scherps in mijn nek stak en nét toen ik wilde gaan protesteren was het gelukkig alweer weg. Daarna mocht ik mijn mandje weer in en ging de dierendokter me op de weegschaal zetten, zoooo jonguh…ik woog haast niks. Gelukkig voor het maffe mens dat zij niet op die weegschaal moest, want poeh hé die is dik man…maar wel lief. 

Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat ik verhuisd ben, ik vind het namelijk wel cool. Ik voel me op deze plek veel vrijer en het ziet er ook nog eens hartstikke mooi uit. Ik ben best trots dat ik hier ook mag wonen. Nou lieve mensen, ik ga maar weer eens een haarbal van DD opeten en zie jullie als ik jullie zie. 

 

Kopje en knuffel van Flea 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

  • (not be published)