Wat een feest! We mogen weer twee (gesigneerde!) boeken weggeven! Deze keer gaat het om het boek Geen kind meer van Esther Boek (met dank aan Esther!).

Waar gaat het boek over:
Het is de eerste dag van de voorjaarsvakantie als Dex door twintig man politie van zijn bed wordt gelicht op verdenking van verkrachting. Zijn leven staat op zijn kop, maar ook dat van de rest van de familie waaronder zijn moeder Anna. Zij strijdt om de onschuld van haar zoon te bewijzen en gaat de confrontatie aan met de leugens, het geweld en het machtsmisbruik van justitie.

Ondanks dat dit een verhaal is over groot onrecht is dit niet louter een boek over onmacht, verdriet en woede. Het gaat vooral over de kracht van onvoorwaardelijke liefde. Een boek over de strijd naar gerechtigheid. Esther Boek schreef deze aangrijpende misdaadroman naar aanleiding van haar eigen ervaringen. Haar zoon werd uiteindelijk in hoger beroep vrijgesproken van de aanklacht.

Kans maken op dit boek?
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vraag:

In welk televisieprogramma was Esther te zien? 

Mail je antwoord voor 1 november 2017 naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerpregel Winactie Geen kind meer

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)