Vandaag is het dan zover: de boekpresentatie van Pjotr Vreeswijk in Beach Club De Golfslag aan het Scheveningse strand!

Na het knalfeest tijdens de boekpresentatie van Masterplan in 2016, maakt Scheveningen zich op voor de boekpresentatie van Pjotr’s tweede boek Dwaalspoor.

Eerder kon je al een interview met en een gastblog van Pjotr bij ons lezen. Ook kun je nog tot het einde van de maand meedoen aan de winactie waarmee je kans maakt op een gesigneerd exemplaar van Dwaalspoor.

Ook Thrillers & More is natuurlijk aanwezig bij de boekpresentatie, dus wie weet komen we elkaar wel tegen.

Hou de website in de gaten voor een reportage!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)