Boekpresentatie Pjotr Vreeswijk – Dwaalspoor  
Datum: 21 oktober 2017
Waar: Beachclub “De Golfslag” Scheveningen 

Thrillers & More on tour! Ja ja, ons eerste officiële boekenuitje is een feit. Met een grote delegatie gingen we richting Scheveningen voor de boekpresentatie van Pjotr Vreeswijk.  Aangezien wij uit alle delen van het land komen, spraken we af op een centrale plek om daarna met zijn allen naar de beachclub te gaan. Helaas is het wel duidelijk oktober en zit “even lekker op het terras zitten” er niet in. 

En we waren duidelijk niet alleen! Pjotr had nog een “paar” mensen uitgenodigd. We werden welkom geheten door Mariska, de vrouw van Pjotr. Na een rondje drinken en een snack begon Pjotr aan zijn officiële gedeelte. Hij begon met iedereen te bedanken voor het komen. Hij had vanochtend zo’n knoop in zijn maag gehad. Zou er wel iemand komen? Surprise, de tent was vol! Hij bedankte natuurlijk Theo van Rijn, van uitgeverij LetterRijn, maar ook zijn collega’s van de politie Den Haag en natuurlijk zijn familie en vrienden.  

 

 

Als speciale gast had Pjotr Martin Wörsdörfer uitgenodigd. Vorig jaar was hij als gast geweest en hij had erg genoten van Masterplan. Dwaalspoor had hij nog niet gelezen maar hij was er van overtuigd dat ook dit boek weer vol actie zit. Hij is een goede vriend van Pjotr, van toen hij nog gemeenteraadslid was in Scheveningen. Inmiddels zit hij in de Tweede Kamer voor de VVD. 

 

Pjotr verraste alle aanwezigen met een boek van Dwaalspoor. “Lees hem met plezier en zegt het voort!”, sloot hij af. Gelukkig was op dat moment de eerste recensie van Joop Liefaard al een feit, een lovende 4 sterren.
Pjotr ging niet persoonlijk signeren, zei hij. Dat had hij al vooraf gedaan. Wil je een persoonlijke krabbel, dan moet je een afspraak maken en onder het genot van een bakkie en een leuk gesprek, signeert hij alsnog je boek. 

 

 

Na het officiële gedeelte mengde Pjotr zich weer in de menigte, maar tijd om heel uitgebreid te praten met iedereen was er niet. Gelukkig maakt hij even tijd om met ons wat woorden te wisselen. In ieder geval was hij super blij met het originele cadeau dat wij hadden meegebracht, een mooie fles whisky met twee bijpassende glazen. En dat in een mooie doos met Thrillers & More logo. Nou ja, eerst niet, maar dat is een lang verhaal (ben wel benieuwd wat Günther nu op zijn doos heeft?). Hij was zichtbaar ontroerd en hij bedankte ons voor wat we op de website voor hem doen. 

 

 

 

Wij nestelen ons op de bank met Dwaalspoor, want inmiddels zijn wij wel benieuwd geworden! Wil jij ook met Dwaalspoor op de bank? Kijk dan even hier op de website bij de winactie en doe mee! 

 

Manon en Leontine (foto’s :Heidi)

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)