We gaan gewoon lekker verder met weer een leuke winactie voor jullie! Dit keer stelt Karin Hazendonk een gesigneerd exemplaar beschikbaar van haar thriller Waanidee met een bijpassende boekenlegger!

Waar gaat het boek over:
Als Victor Bronckhorst op elfjarige leeftijd zijn ouders verliest, wordt hij door zijn grootouders in huis genomen. Ondanks het leeftijdsverschil en de sadistische karaktertrekken die zijn opa blijkt te hebben, ontstaat er een hechte band tussen de twee.
Opa noemt hem de uitverkorene die een belangrijke taak heeft te vervullen.
Bronckhorst ontplooit zich tot een succesvol zakenman, maar de band met zijn grootvader blijft ook na diens dood bestaan. De gesprekken tussen beiden gaan door en ook geeft opa nog regelmatig advies, al speelt dit alles zich nu nog slechts in Victors hoofd af …
Victor ontwikkelt een idee waarmee hij de door opa gegeven taak kan volbrengen. Hij verzamelt een kleine groep mensen om zich heen die hem met hun specifieke kennis van dienst kunnen en zullen zijn.
Twee jaar later wordt het land in de greep gehouden door een golf van onverklaarbare sterfgevallen. De chaos is compleet en het land verandert in een puinhoop met overal mensen die op de vlucht slaan. De geschiedenis lijkt zich te herhalen.

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vraag:

Karin Hazendonk schreef ooit eens een gruwelijk Paasverhaal. Wat is de titel van dit verhaal?

Stuur je antwoord voor 5 november 2017 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Waanidee

Leave a Reply

  • (not be published)