Aangezien er ontzettend veel boeken uitkomen in november en wij die moeilijk allemaal kunnen benoemen in alle genres die wij bespreken, hier een greep uit de uit te komen boeken:

Het labyrint der geesten – Carlos Ruiz Zafron (verschijnt 7 november 2017) 
De indrukwekkende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafon! De bestsellerreeks die begon met De schaduw van de wind.
Spanje in de late jaren ’50: Een opdracht van de geheime dienst brengt de eigenzinnige Alicia Gris van Madrid terug naar haar geboortestad Barcelona. Zij moet de plotselinge verdwijning van minister Mauricio Valls ophelderen, wiens duistere geschiedenis hem in lijkt te halen. Hij heeft een geheimzinnig boek uit de reeks Het kerkhof der Vergeten Boeken in zijn bezit, dat Alicia pijnlijk aan haar eigen lot doet herinneren. Het voert haar naar de boekhandel Sempere & Zoon, in het hart van Barcelona. Maar de antwoorden die Alicia daar vindt, brengen niet alleen haar eigen leven in gevaar, maar ook dat van de mensen die haar dierbaar zijn.
Het labyrint der geesten is een wervelend verhaal vol passie, intrige en avonturen in het mysterieuze Barcelona en is een eerbetoon aan de wereld van het boek. Opnieuw trakteert Carlos Ruiz Zafon ons op een wonderlijke, onvergetelijke reis door zijn magische universum.
Bekijk op bol.com

Nachthandel – Lee Child (verschijnt 7 november 2017) 
Nachthandel – Jack Reacher #22 van Lee Child
Advies: leg Reacher geen strobreed in de weg.

Jack Reacher maakt een wandelingetje in een stad in de Amerikaanse Midwest. In de etalage van een pandjeshuis valt zijn oog toevallig op een sierraad, een kleine damesring van de militaire academie West Point. Wie zou van zoiets afstand doen? Jack Reacher gaat op zoek naar de eigenaresse en laat zich niet dwarsbomen.

Lee Child is de internationale bestsellerauteur van de Jack Reacher-serie. Daarvoor ontving hij in 2013 de prestigieuze Diamond Dagger Award. Het negende boek One Shot (Voltreffer) en het negentiende boek Never go back (Ga nooit terug) zijn verfilmd met Tom Cruise in de hoofdrol.
Bekijk op bol.com

 

Wie niet weg is – M.J. Arlidge (verschijnt 7 november 2017) 
Nog nooit werd het zo persoonlijk voor Helen Grace als in Wie niet weg is…Het zesde deel in de bestsellerserie over Helen Grace

Helen Grace was een van de beste rechercheurs van Southampton, maar nu zit ze zelf in de gevangenis, te midden van de moordenaars die ze daar zelf heeft doen belanden. Ze weet dat ze maar op één manier vrij kan komen: overleven totdat haar rechtzaak voorkomt en op de een of andere manier haar onschuld bewijzen.

Maar dan wordt er een verminkt lichaam in de cel naast die van haar gevonden en vreest Helen voor haar eigen leven. Er loopt namelijk een moordenaar rond in de gevangenis en ze moet hem vinden, voordat ze het volgende slachtoffer wordt…
Bekijk op bol.com

 

Winternacht – Suzanne Vermeer (verschijnt 14 november 2017) 
Psychologe Karin ter Duin krijgt op haar vijfendertigste te horen dat ze is geadopteerd. Haar biologische vader ligt op sterven en wil haar nog eenmaal zien, en dus vertrekt Karin samen met haar dove zoontje Sam naar de Canadese stad Ottawa. Op de dag van aankomst heeft echter niemand tijd voor haar. Iedereen is in rep en roer omdat een meisje uit The Glebe, de wijk waar haar familie woont, wordt vermist. De vijfjarige Liv Tremblay was met haar ouders en broertje aan het wandelen in een nabijgelegen natuurpark toen ze in een moment van onoplettendheid verdween.

Voordat ze het goed en wel in de gaten heeft, raakt Karin betrokken bij de zaak. En in de weken die volgen, verdwijnen er nog meer kinderen…
Bekijk op bol.com

 

Eindspel – David Baldacci (verschijnt 14 november 2017) 
Will Robie’s baas, codenaam Blauwe Man, wordt vermist. Sinds hij op vakantie is gegaan in een afgelegen streek in de staat Colorado, heeft niemand hem meer gezien of iets van hem gehoord. Samen met zijn vaste partner Jessica Reel gaat Robie op onderzoek uit en komt terecht in een plattelandsstadje met talloze problemen: een reeks moorden, aan drugs gerelateerde criminaliteit en geweld van een groep blanke racisten. Of de verdwijning van Blauwe Man met een van deze zaken te maken heeft, is echter onduidelijk. En langzaam maar zeker dringt tot Robie en Reel door dat ze van geluk mogen spreken als ze het er levend van afbrengen. Met of zonder Blauwe Man…
Bekijk op bol.com

 

 

Mijn verlangen – Jodi Ellen Malpas (verschijnt 29 november 2017) 
Annie is nooit echt verliefd geweest. Door haar drukke baan heeft ze ook geen tijd om te daten. Maar als ze tijdens het uitgaan de mysterieuze Jack ontmoet, voelt ze hun onweerstaanbare aantrekkingskracht. En als ze kort daarna samen moeten werken, lijkt het lot een spelletje met ze te spelen. Kunnen ze werk en privé wel gescheiden houden? Of is het allemaal niet zo toevallig?
Bekijk op bol.com

 

 

 


Dans van de goden – Nora Roberts
(verschijnt 7 november 2017) 
Het tweede deel in de Cirkel-trilogie – boordevol liefde, avontuur en magie

Blair is het gewend om alleen te zijn; ze is een demonenjager in een wereld die niet gelooft in het bovennatuurlijke. Nu ze deel uitmaakt van Morrigans cirkel van zes, leert ze met moeite om de anderen te vertrouwen. Daarbij voelt ze zich vooral aangetrokken tot Larkin, een man die meerdere gedaanten kan aannemen. Als mens is hij bijzonder geslaagd: charmant, speels en knap op een ongepolijste manier.

De cirkel heeft twee maanden de tijd om zich voor te bereiden op een confrontatie met Lilith en haar leger. Wanneer ze op zoek gaan naar versterking, komt Blair voor de keuze te staan: weerstaat ze de overweldigende aantrekkingskracht tussen haar en Larkin, of zet ze alles op het spel voor een onmogelijke liefde…
Bekijk op bol.com

Overwonnen – Maya Banks (verschijnt 7 november 2017) 
Het laatste deel van de zinderende Hartstocht- trilogie

Hij kan zichzelf niet veranderen. Zijn jeugd heeft Silas tot de man gemaakt die hij nu is: gevaarlijk, wantrouwend en veeleisend. Hij woont in zelfverkozen eenzaamheid, ervan overtuigd dat geen enkele vrouw ooit zijn behoefte aan volledige controle zou accepteren – zowel in zaken als in de liefde. Totdat een jonge violiste op zijn pad komt.

Zij kan haar behoeftes niet veranderen. Hayley heeft moeite met de laatste wens van haar vader: de opleiding aan een prestigieuze muziekschool in New York. Zelfs met meerdere bijbaantjes valt het haar zwaar om rond te komen en woonruimte te vinden. Als ze Silas ontmoet, biedt hij haar aan om te helpen. Maar als Hayley elke wens en eis van hem met liefde en acceptatie inwilligt, weet Silas dat hij haar eigenlijk moet laten gaan. Maar dat is nu precies het enige wat Hayley hem weigert…
Bekijk op bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)