Deel 2 met de verwachte boeken van de maand november:

Onderuitgehaald – Loes den Hollander (verschijnt 1 november 2017) 
Het gezin Fortuin, vader Fokke en dochters Wieke en Sigrid, heeft al zware stormen moeten doorstaan als Freddy, de tweede vrouw van Fokke en de stiefmoeder van zijn dochters, verdrinkt in het zwembad bij hun vakantiehuis. Ze maken de afspraak te zwijgen over de ware toedracht van het ongeluk. Maar zeven jaar na die verschrikkelijke nacht wordt duidelijk dat iemand die twijfelt aan hun verhaal de waarheid wil achterhalen. Ongeacht welke prijs daar voor betaald moet worden.
Bekijk op bol.com

 

 

Onweerstaanbaar – Rebecca Yarros (verschijnt 21 november 2017) 
‘Onweerstaanbaar’ van Rebecca Yarros is het laatste deel in de serie ‘Flight & Glory’. Dit boek heeft dezelfde hoofdpersonen uit het eerste deel, ‘Onverminderd’. Josh en Ember hebben samen veel doorstaan: afstand, verdriet, het zware militaire leven. Dat alles heeft Ember nooit echt gewild, want nadat haar vader is omgekomen in Afghanistan heeft zich een angst in haar genesteld die er met geen stok valt uit te slaan. Het laatste wat ze dan ook wil is Josh naar Afghanistan vertrekken, en dat is precies wat er in ‘Onweerstaanbaar’ gebeurt. Rebecca Yarros weet als vrouw van een militair als geen ander hoe dat is en beschrijft het prachtig invoelend.
Bekijk op bol.com

 

Verwachting – Michael Robotham (verschijnt 9 november 2017) 
Agatha en Megan zijn allebei zwanger en leven in dezelfde stad. Maar dat is dan ook het enige dat hen bindt. Meghan leidt haar perfecte leven met liefhebbende man en prachtige kinderen, terwijl Agatha na een zware werkdag wanhopig bij de telefoon zit te wachten op een berichtje van haar vriend, de vader van haar aanstaande kind.

Toch worden de beide vrouwen vriendinnen en steunen ze elkaar tijdens hun zwangerschap. Terwijl Agatha een leven verzint dat mooier is dan de werkelijkheid, is ook Meghan niet zo perfect als ze lijkt; ze probeert zaken geheim te houden voor haar man. Al snel zullen de levens van de twee vrouwen op een gevaarlijke manier met elkaar verknoopt raken, tot er geen weg terug meer is.
Bekijk op bol.com

Society Affaires – Sylvia Day (verschijnt 21 november 2017) 
Sebastien, zoon van een graaf, is kapitein op een piratenschip. Op een van de schepen die hij entert, ontmoet hij een vrouw die zegt voorbestemd te zijn om met hem te trouwen.

Lucien zit achter Lady Julienne aan, niet wetende dat haar verdwenen broer zijn grootste schuldeiser is. Verkleed als man lapt Julienne alle regels van negentiende-eeuws Engeland aan haar laars om haar broer te vinden.

Hugh wil liever feesten dan verantwoordelijkheid nemen. En hij wil al helemaal niets te maken hebben met die vreemde hertogin. Tot hij erachter komt dat die wel een erg verleidelijke dochter heeft.

Sebastien, Lucien en Hugh zijn rebellen. Maar door de juiste vrouw kan elke bad boy getemd worden.
Bekijk op bol.com

The white rose – Amy Ewing (verschijnt 15 november 2017) 
Violet is op de vlucht. Ze zoekt een veilige plek waar ze zich kan verbergen voor de Hertogin. Een plek waar ze ongezien de krachten kan ontwikkelen waarvoor de adel zo bang is. Violet ontdekt al snel dat haar speciale gaven haar tot veel meer in staat stellen dan ze ooit had durven dromen… Kan ze een einde maken aan de uitbuiting en de ongelijkheid in de Jewel?
Bekijk op bol.com

 

 

 

De zestiende verleiding – James Patterson (verschijnt 2 november 2017) 
Ruim een jaar geleden had detective Lindsay Boxer het leven waar ze altijd van droomde, met een prachtig kindje en een geweldige man. Ook met haar carrière ging het goed: samen met haar man Joe wist ze de misdadiger op te pakken die met een bom vijfentwintig mensen ombracht. Maar Joe bleek geheimen voor haar te hebben en ze durft hem nog steeds niet volledig te vertrouwen.

Terwijl de rechtszaak tegen de bommenlegger begint, worden de inwoners van San Francisco getroffen door onverklaarbare hartaanvallen. Linsday Boxer moet zichzelf een haar man in de rechtszaak verdedigen en een dodelijke samenzwering voorkomen, voordat zij zelf wordt veroordeeld.
Bekijk op bol.com

 

Topman – Jens Lapidus (verschijnt 7 november 2017) 
Een geheim netwerk in Stockholm exploiteert al decennialang jonge meisjes. Ieder die hun voor de voeten loopt, wordt op meedogenloze wijze uit de weg geruimd.
Het merkwaardige duo Teddy en Emelie – de crimineel en de jonge advocate – komt langzaam dichter bij de waarheid. De recherche heeft een speciaal team opgericht om uit te zoeken wie er allemaal bij het netwerk betrokken zijn. Ze slagen er echter niet in om te infiltreren. Intussen probeert iemand uit alle macht Teddy en Emelie het zwijgen op te leggen.
Topman is de explosieve ontknoping van het drama dat zich ontvouwde in de thrillers VIProom en Stockholm Delete.
Bekijk op bol.com

 

Koningslaan – Ellen Lina (verschijnt 15 november 2017) 
Het wonen aan de Koningslaan leek een droom, maar blijkt de hel. ‘Welkom terug…’

Na het tragische overlijden van haar overspelige man, verhuist de tweeëndertigjarige Charlie van Amerongen met haar twee dochtertjes terug naar haar geboortedorp. Een nieuwe baan, een nieuwe woning, een nieuwe start. Charlie heeft een zwaar jaar achter de rug en heeft het nodig om het verleden achter zich te laten en opnieuw te beginnen. Alles lijkt goed te gaan. Haar huis aan de statige en populaire Koningslaan is prachtig, haar kinderen zijn blij, ze maakt vrienden, en haar werk – als juf van groep 3 op basisschool Koningsbos – bevalt haar goed. Het lukt haar zelfs om voorzichtig een nieuwe liefde toe te laten, de jonge Finn Bogers weet Charlie’s hart te veroveren. Voor het eerst sinds lange tijd durft ze weer gelukkig te zijn. Helaas blijkt al snel dat niks is wat het lijkt en loopt alles mis. Haar nieuwe vrienden beginnen zich tegen haar te keren, ze raakt haar baan kwijt en haar huis voelt niet meer veilig. Zelfs haar eigen familie begint aan haar te twijfelen. Charlie dacht dat ze alles op de rit had, maar haar nieuwe start draait uit op een complete nachtmerrie.
Bekijk op bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)