November is bij ons Melissa Skaye maand. Daarom mogen wij namens Melissa Skaye een gesigneerd exemplaar weggeven van haar spannende standalone thriller In onschuld.

Maar waar gaat In onschuld eigenlijk over?
Yara de Best is een 31-jarige single, woonachtig in Hoorn, wier leven op z’n kop komt te staan als ze op een dag wakker wordt in haar eigen achtertuin. Ze is bont en blauw, schaars gekleed en smerig en kan zich niet herinneren hoe ze daar terechtgekomen is. Ze komt in contact met Kyle Hendriks, een oude bekende die hypnotherapeut is. Door middel van hypnose komt ze langzamerhand te weten wat haar voor gruwelijks is overkomen. Yara is door een vreemde in het donker gevangen gehouden en gedwongen in haar verleden te duiken, terwijl ze het juist al jarenlang krampachtig probeert te negeren. Elke keer als haar ontvoerder Yara door middel van kernwoorden dwingt na te denken, krijgt haar losbandige leven betekenis. De sleutel van haar lot ligt in het verleden en hangt samen met haar tot dan toe altijd best bewaarde, grootste geheim.

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vraag:

Hoeveel boeken (en bundels) heeft Melissa Skaye op haar naam staan? Dus alle verhalen!

Stuur je antwoord voor 20 november 2017 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie In onschuld

(Het antwoord is te vinden op de website www.melissaskaye.nl)

Leave a Reply

  • (not be published)