Wij mogen twee exemplaren van Toevluchtsoord verloten. Deze psychologische thriller van Anthonie Holslag is onmisbaar wanneer je van thrillers en horror houdt.

Toevluchtsoord

Het Adirondackgebergte, in de staat New York: een prachtige omgeving en een geliefde vakantielocatie.

De blokhut is al jaren een toevluchtsoord voor de vriendengroep: Maude, Lars, Jennifer, Jonathan, Megan, Jeffery en Jack. Bevriend sinds de middelbare school, ondertussen allemaal hun eigen weg gegaan, maar in die hut maakt de afstand in hun dagelijks leven niet meer uit. Daar zijn ze weer terug in hun tienertijd, al is het maar voor even.

Dit jaar is echter anders. Vriendschappen die oprecht leken, krijgen een andere betekenis. Onderlinge verschillen verbreden zich. De televisie vertoont beelden die zowel choquerend als afschuwelijk zijn en ver van hun hut staat de wereld op instorten. Terwijl zij hun tienerjaren herleven, brokkelt al het bekende langzaam af.

Is de hut nog steeds een toevluchtsoord? Of is het hun gevangenis geworden?

 

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vraag:

Anthonie schreef een drieluik – Zwarte muren, Een bloedovergoten dageraad en In het kille ochtendlicht. De laatste bundel vergeleek hij met een specifiek Pearl Jam album omdat er net als dat album diverse genres door elkaar lopen.

Welk album bedoelde hij? (het antwoord vind je in het interview dat wij onlangs met hem hadden)

Stuur je antwoord voor 25 november 2017 12:00 uur naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerpregel Winactie Toevluchtsoord.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)