Het vierde deel in de VT-reeks van Melissa Skaye is uit, Verminkte toekomst en wij mogen namens Melissa een gesigneerd exemplaar weggeven van dit vervolg met Sanne en Luca in de hoofdrol.

Maar waar gaat Verminkte toekomst eigenlijk over?
De moeder van Sanne Philips verdwijnt spoorloos als haar dochtertje nog maar tien jaar oud is. Sanne groeit op bij haar grootouders en kiest later voor het beroep van rechercheur, mede ingegeven door die eerdere verdwijning.
Vierentwintig jaar later ontvangt Sanne een envelop met daarin de ketting die ze haar moeder kort voor de verdwijning gaf. Op advies van paragnost Will de Jager duikt ze in het verleden en daarbij stuit ze op een hele reeks verdwenen jonge vrouwen. Het onderzoek dat volgt, levert in eerste instantie meer vragen dan antwoorden. Leeft Sannes moeder nog? Waar is ze dan al die jaren geweest? Wie heeft de ketting verstuurd?
Een melding over mogelijke kindermishandeling en een nieuwe vermissing van een vrouw, slokt bijna alle tijd van de rechercheur op. Sanne zet haar zoektocht door en wordt daarbij geholpen door haar collega Luca Borra en paragnost Will.

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet de moeder van Sanne Philips? (tip: het antwoord kun je vinden in de recensie van Leontine)

Stuur je antwoord voor 30 november 2017 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie VT4

Leave a Reply

  • (not be published)