Namens Lydia van Houten mogen wij voor onze website Thrillers & More een exemplaar weggeven van haar gruwelijk spannende thriller Prooi. (Waarvoor dank, Lydia!) Wie wil er tijdens de donkere dagen en met de feestdagen voor de deur nou geen spannende thriller lezen? Waag een kans zou ik zeggen!

Waar gaat het boek over?
De Nederlandse studente Evelyn (Evy) Meyer woont samen met een groepje excentrieke jongeren in Londen, waar ze een kamer huurt in het huis van Joy McAllen, die haar familie tragisch verloor in een vliegtuigcrash.
Sinds haar intrek wordt Evy achtervolgd door nachtmerries en hallucinaties. Alleen medestudente en acteursdochter Lily-Rose Summers trekt zich het lot van de Nederlandse aan. Als Evy in de financiële problemen komt en haar huur niet meer kan betalen, stelt Lily-Rose haar voor aan familievriend en regisseur Martin Dumont. Hij biedt Evy een hostessbaan aan op zijn plezierjacht.
Dan is Evy getuige van een gruwelijke moord. Ze zit onder het bloed, maar vreemd genoeg kan ze zich niets herinneren. Dit is pas het begin van een reeks bizarre voorvallen…

Wat moet je doen om het boek te winnen:
Wordt lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vraag:

In de recensie van Amanda, hier op de website, zegt ze dat ze het erg leuk vindt dat het verhaal zich in Londen afspeelt, waarom?

Mail je antwoord voor 4 december 2017 naar: info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Prooi.

Leave a Reply

  • (not be published)