Een van de meest gelezen thrillerschrijvers van het moment is   
toch wel M.J. Arlidge. Zijn serie rondom inspecteur Helen Grace is wereldwijd enorm populair en onlangs verscheen in Nederland het zesde deel in deze serie, Wie niet weg is. Namens Uitgeverij De Boekerij mogen wij een exemplaar van dit boek weggeven!! Ja ja, je leest het goed!

Voor diegene die de boeken over Helen Grace nog niet kennen (schaam je en ga snel beginnen bij deel 1 Iene miene mutte!), hier de achterflap van Wie niet weg is:
Helen Grace was een van de beste rechercheurs van Southampton, maar nu zit ze zelf in de gevangenis, te midden van de moordenaars die ze daar zelf heeft doen belanden. Ze weet dat ze maar op één manier vrij kan komen: overleven totdat haar rechtszaak voorkomt en op de een of andere manier haar onschuld bewijzen.

Maar dan wordt er een verminkt lichaam in de cel naast die van haar gevonden en vreest Helen voor haar eigen leven. Er loopt namelijk een moordenaar rond in de gevangenis en ze moet hem vinden, voordat ze het volgende slachtoffer wordt…

Wat moet je doen om kans te maken op dit exemplaar?

Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vraag:

Uit hoeveel delen bestaat de serie rondom Helen Grace tot nu toe? (denk goed na!)

Stuur je antwoord uiterlijk 10 december 2017 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel: Winactie Wie niet weg is

Leave a Reply

  • (not be published)