Wij starten binnenkort met een nieuwe leesclub. Uitgeverij Godijn Publishing stelt een aantal paperback exemplaren beschikbaar van de op 9 december te verschijnen Young Adult Wat jij niet weet van Cecile Korevaar.

Lees snel verder wat de voorwaarden zijn om deel te mogen en kunnen nemen!

Waar gaat het boek over:
De veertienjarige Tess verhuist onverwachts met haar ouders naar Kenia. Ze belandt er tussen de inheemse Samburu-stam en moet noodgedwongen een nieuw leven opbouwen. Ze spreekt de taal niet, begrijpt niets van de cultuur en mist haar vriendinnen. Al snel blijkt dat er achter de ware reden van de verhuizing een groot geheim schuilgaat. Dit geheim zet haar leven nog verder op zijn kop, maar geeft ook antwoord op vragen. Dan gebeurt er iets afschuwelijks. Wordt haar leven ooit weer hoe het was?
In ‘Wat jij niet weet’ gaat Cecile Korevaar geen enkele confrontatie met de werkelijkheid uit de weg. Ze laat zien wat de gevolgen zijn van eeuwenoude tradities en hoe diep deze verweven kunnen zitten in een cultuur. Hoe verbind je je als tiener aan een wereld die zo anders is dan je gewend bent?

Voorwaarden:
Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken (de leesclub start 20 december) gelezen wordt en dat er een recensie over geschreven wordt die op zoveel mogelijk websites geplaatst wordt zoals hebban.nl, bol.com, bruna.nl, eci.nl enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep worden een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.
Cecile Korevaar en Elly Godijn zullen zelf ook deelnemen aan de leesclub, de deelnemers kunnen gedurende de leesclub vragen stellen aan hen.

Spreekt bovenstaande je aan? Word dan lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel: Leesclub Wat jij niet weet.
Voor deze leesclub zijn geen epubs beschikbaar.

Je kunt je aanmelden tot en met 13 december. 14 december zullen de deelnemers bekend gemaakt worden in de Facebookgroep.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)