Namens Xander Uitgevers mogen wij deelnemen aan de blogtour rondom het boek Mijn verlangen van Jodi Ellen Malpas. Helemaal leuk! Naast de recensie die verschenen is mogen wij ook een exemplaar van het boek weggeven. Een heerlijke roman om tijdens de feestdagen mee weg te zwijmelen, wie wil dat nou niet?! Dekentje, kaarsjes aan, kopje thee/koffie en een stukje chocolade, de perfecte combinatie toch?

Waar gaat het boek over:
Annie is nooit echt verliefd geweest. Door haar drukke baan heeft ze ook geen tijd om te daten. Maar als ze tijdens het uitgaan de mysterieuze Jack ontmoet, voelt ze hun onweerstaanbare aantrekkingskracht. En als ze kort daarna samen moeten werken, lijkt het lot een spelletje met ze te spelen. Kunnen ze werk en privé wel gescheiden houden? Of is het allemaal niet zo toevallig?

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vraag:

Waar word Jodi Ellen blij van? (Het antwoord staat in het interview op de site)

Stuur je antwoord voor 18 december 2017 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Mijn verlangen

Leave a Reply

  • (not be published)