En dan denk je dat die decembermaand al niet gek genoeg is.
Alle winacties die nog lopen, 2 al lopende leesclubs en een leesclub die later deze maand van start gaat. En dan gaan we gewoon nog een leesclub starten! Wat een feest. Jet van Vuuren is deze maand auteur van de maand (dat hadden jullie vast al gezien) en nu mogen wij namens Karakter uitgevers ook nog een leesclub doen met de nieuwste thriller van Jet, Misstap! Voor deze leesclub zijn paperbacks en epubs beschikbaar (lees de voorwaarden goed!).

Lees snel verder wat de voorwaarden zijn om deel te mogen en kunnen nemen!

Waar gaat het boek over:

Soms kun je maar beter niet weten wat je buren doen…
Den Haag wordt tijdens een hittegolf opgeschrikt door een aantal gruwelijke moorden. Jonge vrouwen zijn het slachtoffer geworden van een seriemoordenaar die volgens de politie zeer waarschijnlijk een psychopaat is.

Al snel blijkt dat deze vrouwen allemaal op Tinder zaten en vermoedelijk kort na hun date met de dader in de duinen bij Scheveningen door hem zijn gedumpt. In de pers duikt een schokkend verhaal op: bij alle vrouwen zijn beide handen verwijder.

Voorwaarden:
Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken (de leesclub start 18 december) gelezen wordt en dat er een recensie over geschreven wordt die op zoveel mogelijk websites geplaatst wordt zoals hebban.nl, bol.com, bruna.nl, eci.nl enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers (je bent verplicht gedurende de leesclub bevriend te zijn met de begeleider van de leesclub). In deze groep worden een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.
Jet van Vuuren zal zelf ook deelnemen aan de leesclub, de deelnemers kunnen gedurende de leesclub vragen stellen aan haar.

Spreekt bovenstaande je aan? Word dan lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail met hierin je adresgegevens en voorkeur paperback/epub (mocht je voor paperback kiezen, vermeld dan ook even of een epub wel of geen optie is!) naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel: Leesclub Misstap.

Je kunt je aanmelden tot en met 14 december. 15 december zullen de deelnemers bekend gemaakt worden in de Facebookgroep.

Leave a Reply

  • (not be published)