Namens de Vlaamse schrijfster Sterre Carron mogen wij drie gesigneerde exemplaren
verloten van haar nieuwe, spannende thriller Puta, met Rani Diaz in de hoofdrol! Hoe tof is dat?! Jullie moeten voor deze winactie wel even een beetje meer jullie best doen dan anders, want nu moeten jullie antwoord geven op 3 vragen.

Waar gaat het boek over?
Wanneer Manon op een nacht het levenloze, verminkte lichaam vindt van haar vriendin Flore, geldt ze meteen als de hoofdverdachte van deze moord. In een hoeve op het platteland worden even later ook de lichamen gevonden van een oude man en een oude vrouw. Hoofdinspecteur Rani Diaz voelt meteen dat er iets niet klopt aan deze beide zaken. Wanneer Manon bij gebrek aan bewijs wordt vrijgelaten, breekt de hel helemaal los. In een broeierige sfeer van angst en paniek wordt duidelijk dat er in de stad iemand rondloopt die bepaalde mensen vol haat naar het leven staat. Vindt Rani Diaz met haar team het moordende monster voor er een nog grotere catastrofe plaatsvindt?

Wat moet je doen om het boek te winnen:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vragen:

In de recensie van Leontine, hier op de website, staat dat er iets is wat zij geweldig vindt aan de schrijfwijze van Sterre Carron, wat is dat?

Hoe heet het zusje van Rani Diaz waar zij de zorg voor draagt?

Hoe heet de hond van Sterre Carron?

Mail je antwoord en je adresgegevens uiterlijk 20 december 2017 naar: info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Puta.

Leave a Reply

  • (not be published)