Gistermiddag is tijdens het Boek10 evenement in Hoorn het boek
Midland – de terugkeer gepresenteerd, het eerste deel van de fantasy trilogie.
Namens Godijn Publishing mogen wij 2 exemplaren van het boek door Marguerita Le Roy verloten! Wil jij kans maken op het eerste deel van deze trilogie, lees dan snel verder en doe mee!

Waar gaat het boek over:
Wanneer Sammy beseft dat ze elke ochtend ontwaakt met schrammen en kneuzingen die ze in de duistere wereld uit haar nachtmerries heeft opgelopen, vreest ze dat ze krankzinnig wordt. Naarmate de ernst van de verwondingen toeneemt, rest haar echter geen andere keuze dan deze serieus te nemen. Samen met haar beste vriend Matt probeert ze te achterhalen wat haar dromen betekenen. Hun zoektocht leidt hen naar Daron, iemand die haar zowel in haar slaap als in het dagelijks leven de stuipen op het lijf jaagt, en die beweert hetzelfde door te maken als zij. Hoewel Sammy liever uit zijn buurt blijft, ziet ze zich gedwongen zijn hulp te aanvaarden. In het gezelschap van een man die ze niet vertrouwt, betreedt ze een wereld die eeuwenlang voor de mensheid wordt verborgen. Een wereld waar zelfs de doden onwelkom zijn.

Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vraag:

Wat hoopt Marguerita Le Roy ooit te achterhalen? (Het antwoord vind je op godijnpublishing.nl)

Stuur je antwoord voor 20 december 2017 naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Midland

One Comment to: Winactie: Midland – Marguerita Le Roy (2x) GESLOTEN

Leave a Reply

  • (not be published)