Met de koude winterdagen voor de deur en de (gezellige) Kerstdagen in aantocht
hebben wij een heerlijke winterse winactie voor jullie. Jullie kunnen deze keer een gesigneerd exemplaar van Wonderland winnen! Het boek is gesigneerd door bijna alle schrijfsters die hebben bijgedragen aan de verhalenbundel. De schrijfsters van deze Young Adultbundel zijn: Jennefer Mellink, Jen Minkman, Chinouk Thijssen, Eva Moraal, Patty van Delft, Vanessa Gerrits, Marijke F. Jansen, Rianne Werring, Anne Nicolai en Debora Elisabeth.

Waar gaat de verhalenbundel over:
Dikke sneeuwvlokken, cadeautjes onder de boom, overal lichtjes en knusse kerststalletjes: het is weer tijd voor de gezelligste maand van het jaar. In navolging van internationale bestsellers ‘Let it snow’ en ‘My True Love Gave To Me’ hebben tien young adultauteurs uit Nederland en België een bundel vol romantische kerstverhalen geschreven die je hart sneller zullen doen kloppen. Van fantasy tot contemporary en van thriller tot paranormal: ‘Wonderland’ bevat voor ieder wat wils met verhalen waarin ware liefde en de kerstgedachte centraal staan. Met deze collectie heb je tien goede redenen in handen om lekker bij de open haard te kruipen en weg te dromen tijdens de decembermaand.

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet het verhaal dat is geschreven door Jen Minkman? (tip: lees de recensie van Miriam nog eens)

Stuur je antwoord voor 22 december 2017 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Wonderland

Leave a Reply

  • (not be published)