Het debuut van de maand is in december Mijn zus van de Engelse Michelle Adams.
Om het feestje helemaal compleet te maken mogen wij namens Uitgeverij de Fontein een exemplaar van deze spannende thriller alla Mackintosch en Tremayne verloten!

Waar gaat het boek over:
Irini is een jonge anesthesist met een bewogen jeugd. Vlak voor haar vierde verjaardag is ze door haar ouders weggegeven aan een tante. Het hoe en waarom van de keuze haar te verstoten en haar zus te houden, heeft ze nooit begrepen. Haar oudere zus Elle neemt gedurende de jaren af en toe contact met haar op, maar altijd loopt dat noodlottig af. Wanneer Elle haar laat weten dat hun moeder is overleden, stemt Irini ermee in om naar huis te komen. Daar realiseert ze zich al snel dat het verleden van haar familie complexer is dan ze ooit had kunnen bedenken. Niet in de laatste plaats omdat ze achter de werkelijke drijfveer van haar ouders komt. Elle speelt ondertussen een sinister spel, waardoor Irini nu pas écht in de problemen komt…

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vraag:

Waar woont Michelle Adams?

Stuur je antwoord en je adresgegevens uiterlijk 28 december 2017 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Mijn zus

Leave a Reply

  • (not be published)