Titel: Liefde in Twin BridgesLiefde in Twin Bridges
Auteur: Debra Eliza Mane & Lizzie van den Ham
Serie: Liefde in Twin Bridges #1
Genre: Roman-Feelgood
Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
Publicatiedatum: december 2017
Aantal bladzijdes: 270
Recensie: Miriam

Blogtour Dutch Venture Publising

Samenvatting
Abbygail ‘Abby’ Versteeg weet niet wat ze hoort als haar baas haar zegt dat haar functie komt te vervallen en ze geen baan meer heeft. Boos en teleurgesteld stormt ze het kantoor uit en gaat naar huis. Eenmaal thuis aangekomen, wordt het er niet veel beter op. Haar vriend Rens komt thuis en staat op het punt het bed in te duiken met een andere man…
Dat is net even teveel voor Abby; ze pakt haar spullen en vertrekt. Ze haalt hond Elvis op en rijdt richting Schiphol. Ze wil ergens naar toe waar niemand haar kent, waar ze tot rust kan komen en waar ze deze ellende achter zich kan laten. Als grote Elvis-fan komt er maar een plek in haar op: Graceland! Het loopt echter niet helemaal zoals ze wil en Abby komt terecht in Montana. Daar loopt ze Blake Miller tegen het lijf. Hij helpt haar aan een onderkomen en een auto.
Blake is een man met dromen en hij werkt keihard om die dromen waar te maken. Hij rent van zijn ene baan naar de ander om maar geld te kunnen sparen voor een vervallen ranch waar hij zijn oog op heeft laten vallen. En dan valt zijn oog op Abby…  

Je stapt het verhaal in op het moment dat Abby’s leven begint te veranderen, maar het verhaal begint pas echt op het moment dat Abby besluit op het vliegtuig te stappen.
Abby is een jonge vrouw die dacht haar leven op orde te hebben. Een goede baan, een lieve vriend met een nog betere baan; het perfecte plaatje. Maar het blijkt niet zo perfect te zijn als zij altijd dacht en op het moment dat haar leven instort, neemt ze een radicaal besluit: weg uit Nederland, weg van alles en ook even geen mannen meer! Totdat ze Blake tegenkomt…een cowboy die haar helpt op het moment dat ze in Montana aankomt en niet echt weet waar ze naartoe moet. Een cowboy wiens jas Abby op meerdere manieren warm houdt… Op een of andere manier lopen ze elkaar steeds mis…gaan ze elkaar ooit vinden?   

Door auteurs Mane & Van den Ham wordt een enorm fijn verhaal neergezet. Door te wisselen van perspectief tussen Abby en Blake krijgt het verhaal net genoeg diepgang om je goed in te kunnen leven. Personages worden goed neergezet. Abby en Blake komen het meest tot leven, maar ook Jacob en zijn zus Duke zijn dermate interessant dat je alleen maar kunt hopen dat ook hun verhaal nog verteld gaat worden.
Soms is het net even op de grens van geloofwaardigheid, maar het feit dat je je tijdens het lezen in Montana waant, maakt veel goed. Liefde in Twin Bridges is een aanwinst in het genre op de Nederlandse markt en ik hoop dat Debra Eliza Mane en Lizzie van den Ham nog meer van dit moois uit hun pennen laten vloeien.

Leesplezier 4
Schrijfstijl 4
Plot 3
Originaliteit 3
Psychologie 3  

3,5 ster voor Liefde in Twin Bridges 

Miriam  

Leave a Reply

  • (not be published)