Een goed voornemen voor het nieuwe jaar: ik ga nog meer boeken op mijn NTL-lijst zetten?

Inge Duine – Op glad ijs (16 januari)
Nog geen half jaar na de terroristische aanslagen van 9/11 vinden in Salt Lake City de Olympische Winterspelen van 2002 plaats. Amerika is in angst en de autoriteiten willen koste wat het kost voorkomen dat opnieuw een aanslag wordt gepleegd. Dit moeten de Patriot Games worden. Topschaatster Jennifer Rose vermoedt dat haar vriend Mike Parker – dé ijshockeyvedette van de VS –verwikkeld is in louche zaken en wellicht de veiligheid van de Spelen met opzet in gevaar brengt. Wanneer er een dode vrouw wordt gevonden met de afbeelding van de olympische ringen op haar borst met daarbij de tekst “Uncle Sam killed me’, raakt de zaak in een stroomversnelling. In een race tegen de klok moet Jennifer de waarheid zien te achterhalen, voor er meer slachtoffers vallen.

Reserveer bij bol.com

 

Debra Eliza Mane & Lizzie van den Ham – Liefde in Twin Bridges (4 januari)
Als Abby op dezelfde dag haar baan én haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rottweiler naar Amerika, ver bij Rens vandaan die haar bedrogen heeft. Als fervent Elvis-fan trakteert ze zichzelf voor kerst op een bezoekje aan Graceland, het huis van the King.
Het lot heeft echter andere plannen met haar. Alle vluchten naar Tennessee zitten vol en Abby komt terecht in Montana, in het charmante dorpje Twin Bridges. Al snel belandt ze op de radar van sexy cowboy Jacob, maar Abby heeft eigenlijk haar hart verpand aan Blake, de man die haar bij aankomst in Montana zo goed heeft geholpen. Zijn uitgeleende jas houdt haar warm als ze het moeilijk heeft. Maar zal ze Blake ooit nog terugzien?

Reserveer bij bol.com

 

Marjolijn Uitzinger – Het kind van de kapster (9 januari)
Oost-Duitsland, 1987. De staat dringt binnen in ieders privéleven. Zo wordt het pasgeboren kindje van de jonge kapster Valentina weggehaald voordat ze het heeft kunnen zien of aanraken. De volgende dag hoort ze dat de baby is gestorven. De jonge moeder is ontroostbaar.
Twintig jaar na de val van de Berlijnse Muur slaat Valentina’s berusting om in twijfel. Is haar kind echt niet meer in leven of hebben de dokters gelogen? De kapster gaat op zoek, maar moet haar poging om de waarheid te vinden met de dood bekopen.
Andreas, de vader van het kind, en journaliste Sam Coorenvaar nemen de zoektocht naar het kind en de moordenaars van Valentina over.

Reserveer bij bol.com

 

 

Sarah J. Maas – Rijk van stormen (16 januari)
In Rijk van stormen heeft Celaena allang haar rechtmatige rol van erfgename Aelin Galathynius ingenomen en heeft ze gezworen haar koninkrijk terug te krijgen. De Duistere Koning Erawan gebruikt Aelins verleden, haar vijanden en haar vrienden in een uiterste krachtvertoon om te voorkomen dat ze haar doel bereikt. Aelin heeft een krachtig hof dat ze leiding moet geven en heeft haar hart aan een Fae-prins gegeven. Nu moet ze bepalen wat – of wie – ze bereidt is op te offeren om haar wereld te redden…

Reserveer bij bol.com

 

Leave a Reply

  • (not be published)