Titel: Lady KillersLady Killers
Auteur: Anja Feliers
Genre: Thriller
Uitgeverij: Lannoo
Publicatiedatum: mei 2017
Aantal bladzijdes: 182
Recensie: Brenda

Cover
Een cover die je gewend bent van Anja Feliers. Hij laat weinig zien, maar heeft een spannend tintje. Nu is het een zwarte cover en je ziet een vrouw zitten die een netpanty aan heeft. Het heeft ook wel wat sensueels.

Auteur
Anja Feliers (1971) is de succesvolste vrouwelijke thrillerauteur van Vlaanderen. Ze toont zich met Lady Killers een meesteres van het korte, spannende verhaal.

Achterflap
Twee dodelijk spannende verhalen, thrill-factor 10 gegarandeerd.
Ze zijn jong en mooi, maar hebben duistere geheimen.
Liesa verleidt in Wreek mij de stoere Ron, maar hij weet niet dat zij een geheime agenda heeft.
In “Naakt” staan alleen nog maar twee rivalen een passionele romance tussen Louise en Sam in de weg..

Mijn mening
Van Anja Feliers heb ik al een aantal boeken gelezen over de psychologe Kathleen. Ik vind dat echt zeer fijne boeken om te lezen. Dit is een alleenstaand boekje met 2 verhalen. Ik ben wel benieuwd of ze ook zulke heerlijke korte verhalen kan schrijven.
Eenmaal begonnen, is het zoals ik van haar gewend bent. Ze schrijft heerlijk en beeldend. Ze zuigt je snel mee het verhaal in. Ze laat je het verhaal echt voelen.
In het verhaal Wreek mij voel je bij Liesa de wraak, maar ook laat ze haar twijfel naar voren komen. Toch vind ik het verhaal wel voorspelbaar. Je weet toch wel een beetje wat er gaat komen vanwege de inleiding. Er is iets met Ron.

Bij Naakt laat de auteur de gevoelens van Louise goed naar voren komen. Tijdens het lezen vind ik Louise een akelig mens. Wat ze de medemens aandoet zou ik niet eens kunnen bedenken. Ze is goed neergezet als personage. Bij het einde van dit verhaal was ik even verrast.

Ik kan niet al te veel zeggen. Het zijn korte verhalen en je zal snel iets teveel vertellen. Van beide verhalen heb ik zeker genoten om zo even tussendoor te lezen. Helaas heb ik toch liever de grotere verhalen. Dus ik ga de boeken die ik nog niet heb gelezen van Anja Feliers zeker nog lezen.

Spanning: 4
Plot: 3.5
Leesplezier: 4
Schrijfstijl: 4
Originaliteit: 3.5
Psychologie: 3,5
Lady Killers krijgt van mij een dikke 3,5 ster.

Brenda

Leave a Reply

  • (not be published)