Namens Christine Charliers mogen wij, samen met nog een
aantal bloggers, deelnemen aan een bijzondere winactie. Christine stelt de eerste twee boeken van haar Young Adult trilogie beschikbaar voor een winactie: In de ban van de wolf en Jacht op het antiserum. Maar ze stelt maar 1 pakket beschikbaar (indien gewenst worden de boeken gesigneerd).

Wat houdt dit in? Op verschillende blogs/sites kun je deelnemen aan deze winactie, des te vaker je meedoet bij alle verschillende blogs/sites, des te groter de kans is dat je een kanshebber bent op het pakket. Aan het eind van de actieperiode kiest elke blog/site een kanshebber wiens naam naar Christine gestuurd zal worden. Haar dochter zal uiteindelijk uit alle namen 1 winnaar kiezen.

Waar gaan de boeken over:
In de ban van de wolf
De veertienjarige Esther woont in een saai dorpje in de Pyreneeën en leidt een doodnormaal leven. Ze heeft een bijbaantje in de supermarkt, helpt haar moeder in het huishouden en wil met haar vriendinnen naar een feestje. Maar aan dat zorgeloze leventje komt een einde … Op een avond, als Esther alleen thuis is, dringen drie mannen het huis binnen en vallen haar aan. Ze spuiten een vreemde vloeistof in haar nek en bedreigen haar. Voor Esther weet wat er gebeurt, zijn ze weer verdwenen. De volgende dag is alles anders. Esthers lichaam lijkt niet meer hetzelfde. Ze wordt sterker en sneller, en haar zintuigen zijn hypergevoelig – maar ze is niet veilig. De drie mannen maken jacht op haar … Wat willen ze in hemelsnaam?

Jacht op het antiserum 
Esther worstelt steeds meer met haar wolveneigenschappen. Samen met Jonathan wil ze zo snel mogelijk een antiserum te pakken krijgen. Vooral op school heeft Esther het moeilijk, waar pestkop Sandra haar voortdurend in het nauw drijft. Maar soms komen haar wolvendriften ook goed van pas, bijvoorbeeld wanneer ze haar vriendin Milla wil redden of wanneer ze op onderzoek uitgaat bij het louche bedrijf Crustonic. En dan ontdekken Esther en Jonathan waar Alexander is gebleven, de enige die een antiserum kan maken … Het tweede deel van de meeslepende trilogie. Een boek dat de wolf in je doet ontwaken, om het vervolgens in zijn geheel te verslinden.

Deelnemende blogs/sites:

Zo word je een kanshebber op dit mooie pakket:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, deel het bericht openbaar en geef antwoord op de volgende vraag:

In welk dier zou jij willen kunnen veranderen en waarom?

Doe bij zoveel mogelijk van de deelnemende blogs/sites mee om je kansen te vergroten!
Stuur je antwoord en je adresgegevens uiterlijk 10 februari 2018 voor 19.00 uur in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Christine Charliers. Succes!!

5 Comments to: Speciale winactie: In de ban van de wolf & Jacht op het antiserum – Christine Charliers – GESLOTEN

 1. Mariska Janssen

  januari 27th, 2018

  Ik zou graag een poes willen zijn.
  Lekker lening zijn, overal op kunnen klimmen en iedereen is altijd superlief voor je.
  Je krijgt alle aandacht.

  Beantwoorden
 2. Dini van Heumen

  januari 28th, 2018

  Dan ga ik voor de afstammeling van de wolf, de hond. Ook een van mijn lievelingsdieren en een heerlijk hondenleven lijkt mij wel wat. Geknuffeld worden, spelen en af en toe een dutje doen.

  Beantwoorden
 3. Ilse Brinkhuis

  januari 28th, 2018

  Ik zou wel een uil willen zijn. Prachtig dier. Overdag slapen ,en snachts jagen en heerlijk kunnen vliegen.

  Beantwoorden
 4. Carolien Schutte

  januari 28th, 2018

  denk een wolf ben dol op series en boeken die over wolven gaan vooral realistisch met fantsie door elkaar maakt het extra spannend 😀

  Beantwoorden
 5. Alexander Roessen

  januari 28th, 2018

  Vergeet niet om ook een e-mail te sturen naar info@thrillersandmore.com met jullie antwoorden, mochten jullie dat nog niet gedaan hebben.

  Beantwoorden

Leave a Reply

 • (not be published)