En jawel! We hebben ook gewoon nog een deel 3.

Sara Flannery Murphy – Onder de huid (verschijnt 13 februari) 
Onder de huid’ (The Possessions) van Sara Flannery Murphy is een schitterende roman over liefde, verlangen en obsessie.
Edie heeft een ongebruikelijke baan: ze werkt als “body’ in het Elysische instituut. Dankzij een drug kan een body korte tijd de persoonlijkheid van een overledene aannemen. Edie slikt de drug opdat haar cliënten de ervaring hebben met hun dierbaren te praten. De meeste body’s houden het werk niet lang vol, maar Edie verlángt juist naar de vergetelheid die het werk met zich meebrengt.
Dan raakt Edie geobsedeerd door cliënt Patrick, wiens vrouw Sylvia overleden is. Ondanks de mysterieuze omstandigheden rond Sylvia’s dood ontwikkelt ze gevoelens voor Patrick. Ze spreekt buiten werktijd met hem af, en langzaam raken de regels steeds verder op de achtergrond. Regels die er zijn om de body’s te beschermen, want het werk is niet zonder gevaren…
Sara Flannery Murphy woont in Oklahoma met haar man en zoon. “Onder de huid’ is haar debuutroman, en werd internationaal lovend ontvangen.
Reserveer bij bol.com

Luca D’Andrea – In de greep van de waanzin (verschijnt 26 februari) 
Winter, 1974. Marlene is getrouwd met ex-nazi Herr Wegener, de meest gevreesde crimineel van Zuid-Tirol. Wanneer ze ontdekt dat ze zwanger van hem is, besluit Marlene te verdwijnen in een poging haar kind te beschermen en een betere toekomst te kunnen geven.
Tijdens haar tocht wordt ze aangereden en wordt Marlene gered door een mysterieuze man, Simon, die op een boerderij midden in de bergen woont. Maar wanneer Wegener ontdekt dat zijn vrouw gevlucht is, stuurt hij een huurmoordenaar op haar af… Waar zijn Marlene en haar ongeboren kind veilig? Welk gevaar wacht op haar in de bergen?

Met In de greep van de waanzin reis je af naar het donkerste van de menselijke geest, waarin goed en kwaad op scherp worden gesteld.
Reserveer bij bol.com

Skaye & Sharpe – Meedogenloos (verschijnt 22 februari) 
Nadat hun ouders zijn vermoord, slaan de zusjes Mandy en Lisa Peeters op de vlucht. Het belastende bewijsmateriaal dat ze bij zich dragen, maakt dat ook zij moeten vrezen voor hun leven.

Vier jaar eerder verdween de toen dertienjarige Californische India Johnston spoorloos. Ze duikt buiten het zicht van haar familie op in de gedwongen prostitutie in België. Dan is er een klant die zich haar lot aantrekt.

Tim Bosman en Suzanne Meyer hebben elkaar na het verbreken van hun relatie al ruim zeven jaar niet meer gezien. Tim heeft in de journalistiek te maken met uiteenlopende zaken, waarbij hij niet altijd vrienden maakt. Als de omstandigheden Tim en Suzanne weer bij elkaar brengen, staat hun leven op het punt voorgoed te veranderen.

Op het eerste gezicht lijken dit drie op zichzelf staande gebeurtenissen. Schijn bedriegt …
Reserveer bij bol.com

Bas Steman – Morgan (verschijnt 13 februari) 
Een soldaat in Wales begin jaren veertig. Een schrijver in Nederland ver na de oorlog. Op onverklaarbare wijze blijken hun levens met elkaar verwikkeld te zijn. Tijdens een parachutesprong krijgt de schrijver een paniekaanval. Zijn vriendin spoort hem aan de oorzaak van zijn angst te onderzoeken: waarom krijgt hij soms beelden door, herinneringen die niet van hem kunnen zijn? De zoektocht voert hem naar Wales, naar een oude vrouw die nog altijd naar haar grote liefde verlangt. Daar wordt duidelijk wat hij eigenlijk altijd al wist.
Morgan, een liefde is een autobiografische roman over een verbijsterende ervaring. Een spannende zoektocht gedreven door een liefde die over de dood heen een weg probeert te vinden.
Reserveer bij bol.com

Frank van Pamelen – De vliegende Hollander (verschijnt 8 februari)  
‘De Vliegende Hollander’ is het nieuwe boek van Frank van Pamelen, auteur van ‘De wraak van Vondel’. ‘De Vliegende Hollander’ begint met Pasen 2016. Professor Olivier Huizinga arriveert in de Zeeuwse havenplaats Terneuzen, voor een werkweekend met een Vlaamse collega. Die blijkt echter dood in zijn hotel te liggen. Bij het lijk wordt een brief aangetroffen met een fragment uit de wereldberoemde legende van De Vliegende Hollander. Samen met rechercheur Kristel Marchand gaat Huizinga op onderzoek uit. Onmiddellijk zitten ze tot over hun oren in een historisch wespennest vol oosterse gevaren. ‘De Vliegende Hollander’ van Frank van Pamelen is een spannende speurtocht langs vergeelde romanregels, raadselachtige afbeeldingen en religieuze relikwieën. Wat is feit en wat is fictie? Berust de eeuwenoude legende op waarheid? Heeft het mysterieuze spookschip echt bestaan? En zo ja, wat had het dan werkelijk aan boord?
Reserveer bij bol.com

Belinda Aebi – Ademnood (verschijnt 16 februari) 
Wanneer profiler Kaya De Regge na een stevige FBI-opleiding uit Amerika terugkeert, wordt ze al gauw op twee onopgeloste moordzaken gezet om een daderprofiel te schetsen. Beide dossiers zitten muurvast, ook al is er duidelijk een onderling verband: een onbekende getuige op de plaatsen delict en een verblijf in het zeesanatorium dertig jaar terug.
Wanneer nog een derde slachtoffer in bizarre omstandigheden komt te overlijden, stapelen de vragen zich steeds verder op en groeit ook het wantrouwen. Kan Kaya het motief achter de moorden ophelderen en zo de dader aanduiden?
Reserveer bij bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)