Een nieuwe maand, dus een nieuw debuut.  
Afgelopen maand hadden we een debuut dat bij veel mensen in de smaak viel, zo was te merken aan de vele reacties op de winactie van Het meisje in het ijsWe hopen uiteraard dat dit debuut weer net zo in de smaak zal vallen bij jullie. Deze maand hebben we De vrouw in het raam van A.J. Finn als debuut. In samenwerking met Uitgeverij Cargo mogen we weer leuke dingen doen deze maand, waarvoor onze dank!

Waar gaat De vrouw in het raam over:
Anna Fox woont alleen, ze verlaat haar huis in New York bijna nooit. Ze drinkt de hele dag door, kijkt oude films en bespioneert haar buren. In het huis tegenover Anna woont sinds kort een gezin: vader, moeder en tienerzoon. Alles lijkt bij hen perfect, maar op een nacht ziet Anna uit haar raam iets wat ze beter niet had kunnen zien. De twijfel slaat meteen toe: heeft ze het wel goed gezien? Wat is waarheid? Wat is verzonnen? Dreigt er gevaar? Niets is wat het lijkt in deze verslavende en volkomen onvoorspelbare psychologische thriller die doet denken aan het beste van Alfred Hitchcock.

Natuurlijk zullen er de nodige recensies over het boek voorbij komen. Houd de site in de gaten voor meer leuke berichten over dit, hopelijk, spannende debuut!

 

Leave a Reply

  • (not be published)