Let op!! Winactie gewijzigd! Behalve 2 papieren exemplaren mogen we ook 1 epub
verloten!! Lees de voorwaarden onderaan dit bericht nog even goed!

Aangezien De vrouw in het raam van A.J. Finn debuut van de maand februari is bij Thrillers & More, mogen wij namens uitgeverij Cargo 2 exemplaren weggeven van deze spannende, psychologische thriller!

Waar gaat het boek over:

Anna Fox woont alleen, ze verlaat haar huis in New York bijna nooit. Ze drinkt de hele dag door, kijkt oude films en bespioneert haar buren. In het huis tegenover Anna woont sinds kort een gezin: vader, moeder en tienerzoon. Alles lijkt bij hen perfect, maar op een nacht ziet Anna uit haar raam iets wat ze beter niet had kunnen zien. De twijfel slaat meteen toe: heeft ze het wel goed gezien? Wat is waarheid? Wat is verzonnen? Dreigt er gevaar? Niets is wat het lijkt in deze verslavende en volkomen onvoorspelbare psychologische thriller die doet denken aan het beste van Alfred Hitchcock.

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More (gezellig!) en geef antwoord op de volgende vraag:

Waar is de hoofdpersoon bang voor?

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 22 februari 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerpregel Winactie De vrouw in het raam. Geef ook duidelijk aan of je een papieren exemplaar of epub wil! Wanneer het niet uitmaakt, vermeld dit dan ook even!

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)