Vandaag (13 februari) verschijnt de spannende Young Adult Showstopper van Hayley Barker bij uitgeverij De Fontein. Deze Young Adult is voor fans van De Hongerspelen en speelt zich af in het dodelijkste circus van Engeland.

Waar gaat het boek over:

Hoshiko is de sterattractie van het gevaarlijkste circus van Engeland, waar kinderen van immigranten moeten optreden met gevaar voor eigen leven. De heersende, autochtone elite is dol op de show. Hoe gruwelijker, hoe beter.

Wanneer Ben, zoon van een machtig minister, voor het eerst de show bezoekt, wordt hij op slag verliefd op Hoshiko. Maar terwijl zij adembenemende kunsten op het hoge koord vertoont, wachten onder haar hongerige leeuwen.

Kan Ben haar helpen ontsnappen uit deze gevangenis? En heeft hij de moed het systeem aan te klagen dat zijn moeder als minister in stand houdt?

In afwachting van de recensie kunnen jullie hier alvast de eerste paar hoofdstukken van het boek lezen!

Leave a Reply

  • (not be published)