Wauw! Nu hebben we toch een gave winactie!
Vanaf 27 februari is het vierde en laatste seizoen van The Bridge verkrijgbaar op dvd en daarom mogen wij namens Lumiére Crime Series een dvd-box van de eerste 3 seizoenen verloten. Hoe gaaf is dat?!

Waar gaat de tv serie over:

Seizoen 1
Wanneer op de Øresundbrug tussen Zweden en Denemarken een lijk gevonden wordt, dwingt deze moord de Zweedse en Deense politie tot een nauwe samenwerking. Gruwelijke gebeurtenissen blijven elkaar opvolgen… De Deense agent Martin Rohde en de Zweedse Saga Norén gaan de uitdaging met frisse tegenzin aan.

Seizoen 2
Een oude olietanker botst op de Øresundbrug tussen Zweden en Denemarken. Er blijkt geen crew aan boord te zijn, wel enkele Zweedse en Deense jongeren, vastgeketend in het vrachtruim. Saga Norén krijgt de leiding over het onderzoek en neemt contact op met Martin Rohde. De geketende jongeren blijken slechts het begin van een nieuwe beklijvende race tegen de klok om een grote ramp te vermijden. Iemand wil de aandacht richten op de milieuproblematiek en schrikt er niet voor terug om voor dat doel veel bloed te laten vloeien.

Seizoen 3
Wanneer Malmö wordt opgeschrikt door een moord met een Deens slachtoffer, zal Saga Norén de handen opnieuw ineen moeten slaan met de politie van Kopenhagen. Al gauw wordt duidelijk dat de moord tot in de details is uitgedacht en dat de moordenaar wilde dat ze het lichaam zouden vinden. Het begin van een reeks spectaculaire moorden, die steeds persoonlijker lijken te worden voor Saga. Zeker wanneer ze geconfronteerd wordt met haar verleden als haar moeder plotseling voor haar deur staat. De zaak komt zo dichtbij dat de vraag rijst of Saga het onderzoek nog wel kan blijven leiden.

Zo maak je kans op deze dvd-box:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vragen:

  1. Aan welk syndroom lijdt Saga Norén?
  2. Door wie wordt het personage Saga Norén gespeeld?
  3. In welke tv serie speelt Martin Rohde nog meer een rol?

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 12 maart 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie The Bridge.

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)