Namens Karakter uitgevers mogen wij maar liefst 5 exemplaren van de thriller Akte van berouw van Chris Houtman verloten!

Waar gaat het boek over:

Martin Hochtstettler, commandant van de Zwitserse Garde, staat voor de grootste uitdaging van zijn leven als hij een aanslag op de paus moet zien te voorkomen. Het roept traumatische herinneringen bij hem op. Herinneringen aan de nacht van 28 september 1978, de nacht dat Paus Johannes Paulus I tijdens zijn wacht overleed onder mysterieuze omstandigheden. En nu lijkt de geschiedenis zich te herhalen. Hochstettler moet alles op alles zetten om de veiligheid van de paus te waarborgen. Maar hij heeft te maken met een eigenzinnige en tegendraadse Franciscus die ook nog eens op ramkoers lijkt te liggen met de oude garde in het Vaticaan. De paus heeft aangekondigd het onderzoeksverslag over de bank van het Vaticaan openbaar te maken. De laatste paus die voornemens was een dergelijk onderzoek openbaar te maken was binnen 33 dagen dood…

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, deel het winactiebericht en geef antwoord op de volgende vragen:

  1. Noem 1 van de programma’s die Chris Houtman heeft gemaakt.
  2. Sinds wanneer heeft hij zich volledig op het schrijven gericht?

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 8 maart 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Akte van berouw

Succes!!

 

Leave a Reply

  • (not be published)