Daar gaan we weer hoor…alsof we niet al genoeg te lezen hebben: wat verschijnt er de komende maand zoal?

Gaby Rasters – Nooit meer bang (6 maart)
Hoofdpersoon Louise uit “Nooit meer bang’ van Gaby Rasters heeft de mannen afgezworen. Maar dan ontmoet ze bij het ontbijt in haar Brusselse hotel Josh. Het is liefde op het eerste gezicht en ze rijdt hoteldebotel terug naar huis, terwijl hij naar het vliegveld gaat. In de auto belt ze haar beste vriendin om te vertellen over de ontmoeting. Die vraagt meteen: “Luister jij geen radio? Er is een aanslag gepleegd…’ Het is het begin van een zoektocht. Naar liefde, naar hoop, naar Josh, naar zichzelf.

Reserveer bij bol.com

 

 

Fiona Barton – Het kind (8 maart)
Tijdens het slopen van een oud huis in London vindt een bouwvakker menselijke resten die jarenlang begraven lijken. Wanneer journalist Kate Waters zich in de zaak verdiept, ontdekt ze verbanden met een verdwijning die tientallen jaren eerder plaats heeft gevonden. Al snel blijkt Kate deelgenoot van geheimen die in de levens van drie verschillende vrouwen boven komen drijven.

Reserveer bij bol.com

 

 

 

Mary Higgins Clark – Op een mooie zomerdag (1 maart)
Zan Moreland, succesvol binnenhuisarchitecte, beleeft de nachtmerrie van iedere moeder: op klaarlichte dag wordt haar zoontje in Central Park uit de kinderwagen gestolen. Vijf jaar later duiken er opeens foto’s op die laten zien dat Zan haar kind zélf uit de wagen tilt… Iedereen lijkt haar te verdenken. Dan ontdekt ze dat iemand haar identiteit probeert te stelen. Staat Zan er helemaal alleen voor? En leeft haar zoontje nog?

Reserveer bij bol.com

 

 

 

Rene Denfeld – Het sneeuwmeisje (6 maart)
Hoeveel kilometer je ook hebt moeten rennen, hoelang je ook weg bent geweest, het is nooit te laat om gevonden te worden.
Madison verdween op vijfjarige leeftijd in het bos. Dat was drie jaar geleden. Hoewel de kans dat ze nog leeft bijzonder klein is, huren haar ouders een specialist in: Naomi Cottle, bijgenaamd ‘de kindvinder’. Naomi begrijpt verdwenen kinderen beter dan wie dan ook, omdat ze zelf ooit is ontvoerd.
Naomi’s zoektocht naar het meisje voert haar terug naar haar eigen verleden, naar het pleeggezin waar ze geborgenheid vond. Van de tijd daarvoor herinnert ze zich niets. Maar hoe dieper ze het bos in loopt, hoe dichterbij haar verleden komt.
Diep in dat duistere woud woont een meisje dat denkt dat ze een sneeuwmeisje is. Omdat ze altijd binnen moet blijven, in de hut die ze deelt met een jager, heeft ze een rijke innerlijke belevingswereld. Haar redding ligt in fantasie, hoop en liefde op een plek waar je die niet verwacht.

Reserveer bij bol.com

 

Kevin Valgaeren – Blackwell (6 maart)
1891. Tijdens de mistige nacht van Pasen slaat een schip tegen de klippen in het vissersdorpje Whitby. Aan boord geen levende ziel.
Jericho Blackwell, vooraanstaand lid van de Society for Psychic Investigation and Education, wordt teruggeroepen uit zijn met opium doordrenkte kluizenaarsbestaan om het ongeval te onderzoeken. Samen met de zenuwachtige archivaris John Dawkins ontdekt hij dat er zeker één iemand aan boord was, iemand die al tweehonderd jaar dood had moeten zijn.
Wanneer een reeks beestachtige moorden een spoor trekt van Whitby richting Londen, beginnen Blackwell en Dawkins aan een verwoede achtervolging.

Reserveer bij bol.com

 

 

Leave a Reply

  • (not be published)