Het houdt niet op hoor…hier nog een lijstje (en hierna komen er nog minimaal 2!):

Sue Grafton – Y (26 maart)
De meest duistere en aangrijpendste zaak uit het archief van Kinsey Millhone, Y, begint al in 1979. Vier jongens van een prestigieuze school randen een veertienjarige klasgenoot aan – en filmen deze daad. Niet lang daarna verdwijnt de band, en de vermoedelijke dief, een andere klasgenoot, wordt vermoord aangetroffen. In het daaropvolgende onderzoek legt een van de daders een belastende verklaring af waardoor twee anderen worden veroordeeld. Maar de leider van de groep verdwijnt spoorloos.
Tien jaar later wordt Fritz McCabe, een van de daders, vrijgelaten. Zijn ouders houden hem strak in de gaten, bang voor een nieuwe misstap. Als een kopie van de band opduikt, vergezeld van een eis om geld, neemt de familie McCabe contact op met Kinsey. Maar niet alleen Fritz wordt achtervolgd door het verleden – ook Kinsey zelf lijkt in gevaar te zijn.

Bekijk op bol.com

 

John Grisham – De fraude (20 maart)
De dertienjarige Theo Boone kent iedere rechter, politieagent en rechtbankmedewerker in Strattenburg. Hij heeft zelfs geholpen een voortvluchtige crimineel terecht te laten staan. Maar zelfs een toekomstige steradvocaat als Theo ontkomt niet aan verplichte schooltoetsen.
Wanneer er een anonieme tip binnenkomt bij Theo’s schoolbestuur over te hoge toetsuitslagen op een andere middelbare school, belandt Theo in het onderzoek naar een grootschalig fraudeschandaal. Zijn toekomst als advocaat staat op het spel, dus moet Theo voorzichtig handelen en zijn instict volgen voor een rechtvaardige afloop.

Bekijk op bol.com

 

 

Patricia Snel – Expat exit (29 maart)
In Expat Exit lukt het Elisa nauwelijks om na haar scheiding een nieuw leven op te bouwen op Curaçao. Ze worstelt met de liefde, met het vinden van een baan, met heimwee naar Nederland. Bovendien eist haar ex de volledige voogdij over hun elfjarige zoon Sam. Na een ernstig bootongeluk, waarbij het vriendje van Sam zwaargewond raakt, wordt Elisa verantwoordelijk gehouden en keert de expatwereld zich tegen haar. In soepel proza neemt Patricia Snel in Expat Exit de lezer mee in het luxe expatleven op Curaçao. Op zeer invoelbare wijze toont ze de wanhoop van een moeder voor wie niets te ver gaat om haar kind te beschermen.

Bekijk op bol.com

 

 

Bart Debbaut – De mol (16 maart)
Een prachtige locatie en spannende opdrachten: een groep van tien Vlamingen – waaronder één saboteur – maakt zich klaar voor het nieuwe seizoen van De Mol. Allen hebben ze slechts één doel voor ogen: de bedrieger onder hen ontmaskeren. Het avontuur lonkt!
Maar vlak na de aftrap van de opnames verdwijnt Mary-Ann, één van de kandidaten, spoorloos. Het productieteam tast in het duister, dit hadden ze niet gepland. Is er een verrader op de set of speelt de mol dubbelspel?

Bekijk op bol.com

 

 

 

Jaap Wortel –  Een dubbele dosis rijkdom (15 maart)
Anne, 15 jaar, gaat op een dag naar de bibliotheek en vindt daar een klein, zwart boekje, dat tussen de andere boeken is verstopt. Als ze het pakt en bekijkt, heeft het een vreemde aantrekkingskracht op haar. Ze voelt dat ze het moet lezen en neemt het stiekem mee naar huis.
Thuis leest Anne het eerste deel. Ze komt erachter dat het boekje geschreven is door een koning in de geheime wereld, die een mysterieus verhaal vertelt. Tijdens het lezen raakt Anne steeds meer in de ban van wat de koning schrijft.
Eerder in de bibliotheek kwam ze Kasper tegen. Hij komt na de zomervakantie bij haar op school en ze vinden elkaar erg aardig. Ze spreken in de vakantie regelmatig met elkaar af. Kasper ziet bij Anne thuis het zwarte boekje. Hij krijgt daar een onverklaarbaar, onheilspellend gevoel bij.
Via het boekje komt Anne in de geheime wereld van de koning terecht. Kasper zet, samen met zijn klasgenootje Rebecca, alles op alles om haar te redden. Dit is het begin van een zeer gevaarlijk avontuur.
Kunnen ze de koning verslaan, of zijn ze te laat om Anne te helpen? Uit onverwachte hoek krijgen Kasper en Rebecca hulp, maar komt die hulp op tijd?

Bekijk op bol.com

 

Jane Harper – Wildernis (27 maart)
Met enige tegenzin beginnen vijf vrouwen aan een zware, regenachtige trektocht. Slechts vier van hen bereiken de eindstreep. De tocht door het ruige achterland van Australië was bedoeld om de vijf collega’s uit hun kantoorbubbel te halen en zo meer kracht en teamgevoel te creëren.
Aaron Falk, agent bij de federale politie, is extra geïnteresseerd in de vermiste vrouw, Alice Russel. Ze is de klokkenluider in Falks onderzoek – en wist bepaalde geheimen. Over de firma waar ze werkte en over haar collega’s.
In plaats van over een trektocht met een hechte samenwerking als resultaat, krijgt Falk verhalen te horen over een tocht vol beschuldigingen, agressie en afbrokkelend vertrouwen. En hoe dieper hij in de verdwijningszaak duikt, hoe groter de gevaren lijken te worden…

Bekijk op bol.com

One Comment to: Wat verschijnt er in maart? (deel 3)

  1. maart 4th, 2018

    Één dubbele dosis rijkdom lijkt me wel goed en uiteraard de mol en van Jane Harper ga ik nog eerst de droogte lezen

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)