Wij mogen half maart starten met onze eerste leesclub van 2018! 
Uitgeverij LetterRijn stelt een aantal  exemplaren beschikbaar van de pas verschenen thriller Meedogenloos van Skaye & Sharpe.

Heb jij zin om mee te doen met een leuke leesclub? Lees dan snel verder wat de voorwaarden zijn om deel te mogen en kunnen nemen!

Waar gaat het boek over:
Nadat hun ouders zijn vermoord, slaan de zusjes Mandy en Lisa Peeters op de vlucht. Het belastende bewijsmateriaal dat ze bij zich dragen, maakt dat ook zij moeten vrezen voor hun leven.

Vier jaar eerder verdween de toen dertienjarige Californische India Johnston spoorloos. Ze duikt buiten het zicht van haar familie op in de gedwongen prostitutie in België. Dan is er een klant die zich haar lot aantrekt.

Tim Bosman en Suzanne Meyer hebben elkaar na het verbreken van hun relatie al ruim zeven jaar niet meer gezien. Tim heeft in de journalistiek te maken met uiteenlopende zaken, waarbij hij niet altijd vrienden maakt. Als de omstandigheden Tim en Suzanne weer bij elkaar brengen, staat hun leven op het punt voorgoed te veranderen.

Op het eerste gezicht lijken dit drie op zichzelf staande gebeurtenissen. Schijn bedriegt …

Voorwaarden:
Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken (de leesclub start 15 maart) gelezen wordt en dat er een recensie over geschreven wordt die op zoveel mogelijk websites geplaatst wordt zoals hebban.nl, bol.com, bruna.nl, eci.nl enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep worden een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.
Skaye & Sharpe zullen zelf ook deelnemen aan de leesclub, de deelnemers kunnen gedurende de leesclub vragen stellen aan beide.

Spreekt bovenstaande je aan? Word dan lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel: Leesclub Meedogenloos. Vermeld hierbij dan ook duidelijk of je een epub of een paperback wil ontvangen, of dat het niet uitmaakt!! Wanneer je een paperback zou willen ontvangen, vermeld dan ook gelijk je adres erbij.

Je kunt je aanmelden tot en met 12 maart. 13 maart zullen de deelnemers bekend gemaakt worden in de Facebookgroep.

Leave a Reply

  • (not be published)