Namens Lumière Crime Series mogen wij weer een exemplaar verloten
van een spannende, Scandinavische crimeserie. Deze keer is dat de nieuwe IJslandse crimeserie Stella Blómkvist. Deze serie is gebaseerd op de roman Moord op het ministerie.

Waar gaat de serie over:

Stella Blómkvist is geen doorsnee advocaat. Ze is slim en meedogenloos, heeft een duister verleden en houdt van seks, whisky en makkelijk geld. Ze neemt bij voorkeur gevaarlijke zaken aan en houdt zich niet aan de regels, behalve als die voor haar voordelig uitpakken. Met haar morele souplesse en sympathie voor de underdog is ze steeds de juiste persoon op de verkeerde plek en tijd.

Stella wordt ingehuurd om de kleine crimineel Sæmi te verdedigen. Hij is opgepakt terwijl hij onder het bloed bij het lijk van Halla stond, de assistente van de IJslandse premier. Iedereen is ervan overtuigd dat het een uitgemaakte zaak is, maar al snel belandt Stella in een gewelddadige politieke samenzwering die de toekomst van IJsland bedreigt.

Bekijk hier de trailer van de tv serie:

 

Zo maak je kans op deze dvd-box:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vragen:

  1. Wie speelt de rol van Stella?
  2. In welke tv serie speelt de hoofdrolspeelster nog meer een rol en hoe heet dit personage?

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor  22 maart 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Stella Blómkvist.

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)