Dat de serie The Bridge populair is, dat wisten we al maar dat werd nog eens extra duidelijk gezien de hoeveelheid reacties die er binnenkwamen naar aanleiding van de winactie, echt zo tof! Maar helaas hebben we maar een box te verloten…
Wat waren de vragen ook alweer?

  1. Aan welk syndroom lijdt Saga Norén?
  2. Door wie wordt het personage Saga Norén gespeeld?
  3. In welke tv serie speelt Martin Rohde nog meer een rol?

Het antwoord op de eerste vraag is het Syndroom van Asperger en dat Sofia Helin de rol van Saga Norén wist ook iedereen. Op de derde vraag waren meerdere antwoorden mogelijk. De acteur die Martin Rohde speelt, Kim Bodnia, is onder andere ook te zien in Those Who Kill en The Killing.

Als winnaar is uit de bus gekomen:

  • Anna Bakker

Van harte gefeliciteerd Anna en geniet ervan!

Lumière Crime Series, nogmaals heel hartelijk dank voor deze winactie!

Leave a Reply

  • (not be published)