Wij mogen begin april starten met onze tweede leesclub van 2018! 
Uitgeverij LetterRijn stelt een aantal  exemplaren beschikbaar van de pas verschenen thriller Ziva van John Winkel.

Heb jij zin om mee te doen met een leuke leesclub? Lees dan snel verder wat de voorwaarden zijn om deel te mogen en kunnen nemen!

Waar gaat het boek over:
Onderzoeksjournalist Ziva Berkowitz krijgt een tip over grootschalige fraude in een middelgrote Nederlandse gemeente. Ze besluit er dieper in te duiken en achterhaalt geheimen die ze beter niet had kunnen ontdekken. Iets wat klein leek blijkt van een gigantische omvang. Corruptie, witwaspraktijken, mishandelingen en liquidaties zijn aan de orde van de dag in de wereld die ze steeds verder weet bloot te leggen.
Buiten haar diepgravende onderzoek om raakt Ziva ook betrokken bij een duistere familiekwestie, waarbij haar vermogende broer Yakov wordt afgeperst.
Als op een dag haar tipgever onder verdachte omstandigheden om het leven komt, raakt de zaak in een stroomversnelling.
Een afgrijselijke moord is aanleiding voor rechercheur Johan Verhulst om zich nadrukkelijk met de zaak te gaan bezighouden. Maar ook Leo Klokman, producent van het televisieprogramma CrimeXplorer, stort zich op deze misdaad. Met zijn team neemt hij onverantwoorde risico’s die tot levensbedreigende gevolgen leiden.

Voorwaarden:
Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken (de leesclub start 9 april) gelezen wordt en dat er een recensie over geschreven wordt die op zoveel mogelijk websites geplaatst wordt zoals hebban.nl, bol.com, bruna.nl, eci.nl enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep worden een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.
John Winkel zal zelf ook deelnemen aan de leesclub, de deelnemers kunnen gedurende de leesclub vragen stellen aan hem.

Spreekt bovenstaande je aan? Word dan lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel: Leesclub Ziva. Vermeld hierbij dan ook duidelijk of je een epub of een paperback wil ontvangen, of dat het niet uitmaakt!! Wanneer je een paperback zou willen ontvangen, vermeld dan ook gelijk je adres erbij.

Je kunt je aanmelden tot en met 5 april. 6 april zullen de deelnemers bekend gemaakt worden in de Facebookgroep.

Leave a Reply

  • (not be published)