In maart is Corine Hartman auteur van de maand.
Haar nieuwste boek, Het kwaad in ons, deel 3 van de IJsseltrilogie, kwam eind februari uit. Daarom mochten wij namens uitgeverij Cargo 3 exemplaren van dit boek beschikbaar stellen. En het mooie is, de winnaar mag kiezen of het een epub of een papierenexemplaar is!

Om kans te maken moet je lid zijn van onze Facebookgroep Thrillers and More en moest je antwoord geven op de volgende vragen (de antwoorden waren te vinden in het verslag van Miriam):

  1. Wat heeft Corine Hartman geleerd van Stephen King?
    Hij zegt dat een goed manuscript zich in drie tot vier maanden laat schrijven. Het wil dan niet zeggen dat het dan ook echt klaar is, maar dan moet de basis er liggen, hoe dik het boek ook wordt. Als je onderweg vastloopt, dan is er iets mis met het verhaal.
  2. Wat hebben volgens Corine alle boeken gemeen?
    Bij boeken draait het toch om een boeiend plot en invoelbare personages, dat hebben alle boeken gemeen.

En de winnaars zijn:

  • Ann Maes
  • Gerda van Drunen
  • Jenny Brands

 Gefeliciteerd!! Geven jullie nog even door of jullie een papieren versie of een epub willen via de mail.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)