Van nieuwe boeken krijgen wij nooit genoeg, net als van paaseitjes eigenlijk. Dus neem er nog een paar en kijk of hier nog wat leuks voor je tussen zit!

Wat Alice vergat – Liane Moriarty (24 april)
Alice Love is 29, dol op haar man en zwanger van hun eerste kind. Dus… stel je Alice’ schok voor wanneer ze bijkomt op de vloer van haar sportschool, naar het ziekenhuis wordt gereden en daar ontdekt dat de bruidsweken al lang voorbij zijn. Ze ligt in een scheiding, heeft drie kinderen en ze is 39 jaar.
Alice moet de gebeurtenissen van het afgelopen decennium zien te reconstrueren, en tegelijkertijd proberen haar leven weer op de rit te krijgen. Ze probeert erachter te komen waarom haar zus haar niet meer wil spreken, en hoe het komt dat ze een van die superslanke moeders met veel te dure kleren is geworden. Uiteindelijk moet Alice vooral erachter komen of geheugenverlies een zegen is of een vloek, en of het mogelijk is om helemaal opnieuw te beginnen.

Bekijk op bol.com

 

Wat hij mij zei – Anja Feliers (20 april)
Op een kille lentedag gebeurt het ondenkbare voor Caro Westerhof: haar gezin blijft verwoest achter wanneer haar echtgenoot sterft en één van hun kinderen spoorloos verdwijnt. Onmacht neemt haar leven over, maar onverwacht maakt het verdriet ook nieuwe krachten in haar los.
Caro leert contact te leggen met haar verloren liefde over de grenzen van de dood heen. Maar kan ze vermijden dat haar zoektocht als medium ook andere familiegeheimen blootlegt?

Bekijk op bol.com

 

 

Wat je niet weet – Karen Cleveland (10 april)
Vivian Miller is een toegewijde CIA-analyst. Het is haar taak de identiteit te onthullen van zogeheten Russische ‘slapers’: spionnen op Amerikaanse bodem die een ogenschijnlijk doodnormaal leven leiden als Amerikaans staatsburger.
Nadat ze weet in te breken in de computer van een hooggeplaatste Russische spion, stuit Vivian op een vertrouwelijk dossier dat de namen bevat van verschillende Russische spionnen. Een paar muisklikken later is alles dat belangrijk voor haar is – haar baan, haar echtgenoot en zelfs haar vier kinderen – in ernstig gevaar.
Vivian heeft een eed gezworen dat ze haar land zal beschermen tegen alle vijanden, nationaal en internationaal. Maar nu staat ze voor een onmenselijke keuze. Ze wordt verscheurd tussen loyaliteit en verraad, liefde en wantrouwen. Wie kan ze nog vertrouwen?

Bekijk op bol.com

 

Eerstgeboren – Tosca Lee (17 april)
Eerstgeboren’ van Tosca Lee is het razend spannende vervolg op ‘Bloedverwant’, het tweede deel van het tweeluik over de afstammelingen van bloedgravin Elizabeth Báthory.
Audra Ellison staat oog in oog met haar verleden. Haar geheugen is terug en ze kent het geheim waarvoor ze zichzelf heeft willen beschermen. Audra moet op zoek naar degene die haar wil vernietigen: het is haar leven of het zijne.

Bekijk op bol.com

 

 

 

Ik ken je nog – Alice Fokkelman (12 april)
Manon heeft nooit iemand verteld over de jongen
 die haar jeugd gruwelijk verpestte. Maar nu lijkt het verleden haar in te halen… Vanaf de dag dat haar beste vriendin verhuist en de nieuwe buren hun intrek nemen, verandert het leven van Manon onomkeerbaar. Terwijl haar man aanpapt met de nieuwe buurvrouw, zinkt Manon dieper en dieper weg. Schuilt in buurman Wessel nog steeds de manipulator van vroeger of wordt ze geterroriseerd door waanbeelden in haar hoofd?

Bekijk op bol.com

 

 

Keer niet terug – Clare Donoghue (17 april)
In een bizarre moordzaak stuit brigadier Jane Bennett op iets wat een grafkist moet voorstellen. De kist bevat het lijk van een vermiste studente. Er worden twee verdachten verhoord, maar beiden ontkennen betrokkenheid.
Wanneer enige tijd later opnieuw een kist wordt aangetroffen, bevestigt een anonieme tip Jane’s vermoeden dat de twee zaken verband houden. Gaandeweg wordt het brigadier Jane Bennett en inspecteur Mike Lockyer steeds duidelijker dat ze jagen op een moordenaar die vastbesloten is zich door niets of niemand te laten stoppen.

Bekijk op bol.com

 

 

Wat je niet ziet – Laura Gallier (24 april)
In maart, tijdens Owen Edmonds laatste jaar op de middelbare school, hebben al elf leerlingen van de Lincoln Forest High School zelfmoord gepleegd. Te midden van alle media-aandacht en sensatiebeluste omstanders blijft Owen rustig, totdat hij zijn eigen bijna-doodervaring heeft en wakker wordt in een compleet andere realiteit. Iedere persoon die hij ziet, heeft ketenen om zijn nek en lijkt een slaaf te zijn. Hij moet anderen waarschuwen en de mensen van wie hij houdt, proberen te redden. Een moeilijke taak als niemand je gelooft…

Bekijk op bol.com

 

 

Vogelvrij – Kasper van Beek (16 april)
Het rustige leven van Olaf wordt op zijn kop gezet wanneer hij een groene envelop tussen zijn post vindt. In de envelop zit een foto van hemzelf, lachend aan de oever van een bevroren meer, met zijn armen om de schouders van een andere man. Hij herkent deze man niet en heeft geen enkele herinnering aan het moment waarop de foto is genomen. Nergens lijkt hij antwoorden te kunnen vinden, maar zijn argwaan wordt gewekt als zijn familie zegt dat het vast een grap is en dat hij de foto maar moet vergeten.
Samen met Mila, een collega die haar eigen redenen heeft om hem te helpen, begint Olaf aan een zoektocht naar de onbekende man op de foto. Het leidt hem van Amsterdam naar Helsinki, en de nachtmerries die Olaf in toenemende mate teisteren blijken verrassend dicht bij de waarheid te komen. Hoe meer Olaf en Mila ontdekken, hoe gevaarlijker de belagers worden die hen achtervolgen. Wie heeft de foto gestuurd en vooral: waarom?

Bekijk op bol.com

 

 

Leave a Reply

  • (not be published)