Namens uitgeverij LetterRijn mogen we een exemplaar weggeven 
van de spannende thriller Meedogenloos geschreven door Melissa Skaye en J. Sharpe (Joris van Leeuwen).

Waar gaat het boek over:

Nadat hun ouders zijn vermoord, slaan de zusjes Mandy en Lisa Peeters op de vlucht. Het belastende bewijsmateriaal dat ze bij zich dragen, maakt dat ook zij moeten vrezen voor hun leven.

Vier jaar eerder verdween de toen dertienjarige Californische India Johnston spoorloos. Ze duikt buiten het zicht van haar familie op in de gedwongen prostitutie in België. Dan is er een klant die zich haar lot aantrekt.

Tim Bosman en Suzanne Meyer hebben elkaar na het verbreken van hun relatie al ruim zeven jaar niet meer gezien. Tim heeft in de journalistiek te maken met uiteenlopende zaken, waarbij hij niet altijd vrienden maakt. Als de omstandigheden Tim en Suzanne weer bij elkaar brengen, staat hun leven op het punt voorgoed te veranderen.

Op het eerste gezicht lijken dit drie op zichzelf staande gebeurtenissen. Schijn bedriegt …

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More (delen van het bericht wordt gewaardeerd!) en geef antwoord op de volgende vraag:

Waarmee vindt Heidi dat de schrijvers een risico hebben genomen?

(Zie de recensie van Heidi op de site.)

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 11 april 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Meedogenloos. (Wanneer je Facebooknaam anders is dan de naam waar je mee mailt, graag ook even vermelden!)

Succes!!

One Comment to: Winactie: Meedogenloos – Skaye & Sharpe – GESLOTEN

  1. Cindy Strijkers-Brakel

    april 6th, 2018

    Wow! Ik doe heel graag mee!

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)