Dit is echt het laatste deel voor deze maand…echt waar (en ook maar een kort lijstje). De volgende overzichtjes komen pas aan het eind van deze maand weer, in mei komt er ongetwijfeld weer genoeg moois aan!

Knock-out – Cis Meijer (17 april)
Kort nadat haar zus verdwijnt, is Fay na een kickbokstraining getuige van een gruwelijke afranseling. Ze wil contact met de politie opnemen, maar ontvangt een dreigement: als ze niet zwijgt, wordt ook zij afgetuigd.
Tijdens een Halloweenfeest wordt er weer een toegetakeld meisje gevonden. Fay vermoedt een verband tussen de verdwijning van haar zus en de afranselingen. Maar haar zoektocht brengt haarzelf én anderen in levensgevaar.

Bekijk op bol.com

 

 

 

Waar ik ga – Gayle Foreman (20 april)
Op het moment dat Freya haar stem verliest tijdens het opnemen van haar debuutalbum, wil Harun weglopen met de jongen van wie hij houdt en komt Nathaniel na een familietragedie aan in New York. De drie ontmoeten elkaar in Central Park waarna hun wegen niet meer scheiden. Door beetje bij beetje delen van hun verleden aan elkaar te onthullen, proberen ze samen de weg terug naar zichzelf te vinden.

Bekijk op bol.com

 

 

 

Mist – Rom Molemaker (6 april)
Spannende thriller over een schoolklas die op werkweek naar een waddeneiland afreist, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan en elke vreemdeling met wantrouwen bekeken wordt. Hun komst is de start van een reeks onheilspellende gebeurtenissen: een onverklaarbare mist die alles omhult, de oorverdovende stilte in de duinen, voetstappen overal in het zand, en een nachtelijke brand.
Na de brand blijkt een van de eilandbewoners vermist. Heeft de groep vreemdelingen er iets mee te maken, of moet de dader binnen de gemeenschap gezocht worden?

Bekijk op bol.com

 

 

 

Fandom – Anna Day (18 april)
Violet en haar vrienden zijn fans van de film The Gallows Dance en gaan naar een cosplay om de acteurs te ontmoeten. Violet gaat verkleed als Rose, haar favoriete character. Maar door een bizar ongeluk belandt het vriendengroepje in de wereld van The Gallows Dance. Al snel wordt duidelijk dat Violet de rol van de heroïsche Rose op zich moet nemen en ze het verhaal tot het einde toe moeten uitspelen, willen ze er levend uit komen…

Bekijk op bol.com

 

 

Leave a Reply

  • (not be published)