Bij A.W. Bruna verschijnt op 10 april de debuutthriller Wat je niet weet van
Karen Cleveland. Wij mochten een vooruitleesexemplaar van dit boek ontvangen en aanstaande week zal dan ook de recensie online komen.

Een spannende spionagethriller voor de liefhebbers van psychologische thrillers.

Waar gaat het boek over:

Vivian Miller is een toegewijde CIA-analyst. Het is haar taak de identiteit te onthullen van zogeheten Russische ‘slapers’: spionnen op Amerikaanse bodem die een ogenschijnlijk doodnormaal leven leiden als Amerikaans staatsburger.
Nadat ze weet in te breken in de computer van een hooggeplaatste Russische spion, stuit Vivian op een vertrouwelijk dossier dat de namen bevat van verschillende Russische spionnen. Een paar muisklikken later is alles dat belangrijk voor haar is – haar baan, haar echtgenoot en zelfs haar vier kinderen – in ernstig gevaar.
Vivian heeft een eed gezworen dat ze haar land zal beschermen tegen alle vijanden, nationaal en internationaal. Maar nu staat ze voor een onmenselijke keuze. Ze wordt verscheurd tussen loyaliteit en verraad, liefde en wantrouwen. Wie kan ze nog vertrouwen?

Klinkt dit al veelbelovend? Klik dan hier om een preview van het boek te lezen!

Leave a Reply

  • (not be published)