Op 12 april is de debuutthriller van Alice FokkelmanIk ken je nog, uitgekomen bij Xander uitgevers. Namens de uitgever mogen wij 2 epubs verloten van deze spannende thriller over pesten.

Waar gaat het boek over:

Manon heeft nooit iemand verteld over de jongen die haar jeugd gruwelijk verpestte. Maar nu lijkt het verleden haar in te halen… Vanaf de dag dat haar beste vriendin verhuist en de nieuwe buren hun intrek nemen, verandert het leven van Manon onomkeerbaar. Terwijl haar man aanpapt met de nieuwe buurvrouw, zinkt Manon dieper en dieper weg. Schuilt in buurman Wessel nog steeds de manipulator van vroeger of wordt ze geterroriseerd door waanbeelden in haar hoofd?

Ik ken je nog is een verslavende thriller vol psychologische spanning waarbij de woede, paniek en machteloosheid van de pagina’s afspatten. De lezer blijft zich afvragen wie het echte slachtoffer is.

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More (delen van het bericht wordt gewaardeerd!) en geef antwoord op de volgende vraag:

Wat heeft Wessel vroeger bij Manon gedaan?

(Lees de preview op de website.)

Stuur je antwoord voor 22 april 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Ik ken je nog. (Wanneer je Facebooknaam anders is dan de naam waar je mee mailt, graag ook even vermelden!)

Succes!!

One Comment to: Winactie: Ik ken je nog – Alice Fokkelman (2 epubs) GESLOTEN

  1. Pierre Peeters

    april 15th, 2018

    Toffe preview, ik loot graag mee. Heb e-mail verstuurd.

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)