Namens Marelle Boersma en uitgeverij De Crime Compagnie mogen wij twee exemplaren verloten van Chateau de Provence, het eerste boek uit de Ik Vertrek-reeks!

Waar gaat het boek over:

Na een moeilijke periode in hun huwelijk willen Julia en haar man Luuc een nieuwe start maken. Als Luuc een Frans kasteel kan kopen met een grote olijvenboomgaard, vertrekken ze naar de Provence, de streek waar ze elkaar twaalf jaar geleden ontmoet hebben. Hun oude droom om beautyvakanties te gaan organiseren wordt werkelijkheid. Als Julia korte tijd na Luuc arriveert is de plaatselijke bevolking in mineur: de geliefde kunstenares Cherie is vermist. Dan wordt in het kasteel een lijk van een jonge vrouw ontdekt…

Wat moet je doen om kans te maken:

  • Wat is jouw Ik Vertrek-droom? Waar zou jij willen wonen en waarom?

Stuur je mail voor 19 mei naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Chateau de Provence. De origineelste inzendingen worden beloond met een exemplaar van Chateau de Provence.

(Wanneer je Facebooknaam anders is dan je naam of mailadres, vermeld dit er dan ook even bij!)

Succes!!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)